Juicepresser test

0

Vi har efterhånden fået en del henvendelser fra læsere, der har efterspurgt en juicepresser test for at finde den bedste juicemaskine. Vi ønsker altid at give et brugbart- og kvalificeret svar, så vi valgte derfor teste nogle udvalgte juicepressere. Udfra det har vi kunne udnævne den bedste juicemaskine efter vores mening. Om du vælger at benytte informationerne i artiklen er helt op til dig. Ikke desto mindre kan denne test af juicepressere være med til at give dig nogle forslag til de bedste juicepressere på det danske marked.

juicepresser

Juicemaskine test – Her er den bedste juicepresser

bedste juicepresserMærke: Omega

Pris: 3695 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Vi har testet på livet løs, og det lykkedes os til sidst at finde den bedste juicepresser efter en masse overvejelser. Dette er en ny og forbedret model, som er den ultimative slow juicer. Der er fjernet et lille tandhjul ved pulp-udløbet, hvilket har gjort, at der er meget mindre klumper i juicen. Dermed får du tyndere og mere lækker juice, som er lige til at drikke med det samme. Der medfølger desuden en ekstra filtersi, som man kan vælge at ligge ovenpå juicekanden. Formålet med det er at juicen bliver filtreret en ekstra gang, så man får en mere flydende juice. En anden forbedring er den juice-proppen, som giver mulighed for både at lave nøddemælk eller en lækker mail ud af bløde frugter. Hovedformålet ved proppen er at give juicen en mere intens smag.

En anden grund til, at vi har valgt at kåre denne model som bedste juicepresser er pga. dens SSS-teknologi. Det er en forkortelse for Slow Squeezing System, som langsomt presser juicen ud af frugter og grøntsager. Formålet ved dette er primært at bibeholde de sunde næringsstoffer, samtidig med at det bevarer både farve og smag. Den skiller sig ud fra andre juicepressere ved at køre på meget lave omdrejninger. I denne juicemaskine test kom vi frem til, at den kører på 70/80 omdrejninger i minuttet. En anden fordel ved de lave omdrejninger er, at maskinen er forholdsvis lydsvag. Derudover udnytter den 30 % mere af juicen i frugterne / grøntsagerne end almindelige saftpressere.

Kværnen er lavet af GE Ultem, som er et hårdt og solidt materiale. Materialet er omkring 8 gange mere solidt end andre juicepressere, hvilket gør den meget slidstærk.

Til sidst i vores juicepresser test blev det tid til at kigge på rengøringsdelen. Modellen har kun ganske få dele, som rent faktisk kan skylles af i løbet af få minutter. Dog skal filtersien rengøres med en børste, som er specialavet til juicepresseren. Dermed mener vi, at der er et godt grundlagt for, at dette er den bedste juicepresser og dermed 1. pladsen i vores juicepresser test.

juicepresser testMærke: Kuvings

Pris: 3495 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Denne kuvings juicemaskine blev ikke den bedste juicepresser i denne juicepresser test, men den fik trods alt en flot 2. plads i min juicepresser test. Modellen hedder B6000 og kan desuden købes i to andre farver, som er henholdsvis grå og rød. Som du måske har læst på billedet til venstre, kan maskinen håndtere hele frugter. Fordelen ved det, at du sparer en masse tid på at skulle skære frugterne ud i mindre stykker. Den har også kælenavnet “Kuvings Big Mouth” på grund af det store påfyldningsrør. Røret er på hele 3 tommer i diameter, hvilket end de fleste af de saftpressere vi har haft med i vores juicepresser test

I denne slow juicer er der et lille skæreblad, som sørger for at frugterne bliver skåret i to stykker. Derover ryger frugten videre til kværnen, som presser og maser frugterne, så saften kan løbe ud. I forhold til størrelsen er det en praktisk slow juicer, som er 44,8 cm. i højden, 22,8 cm. i bredden og til sidst 20,8 cm. i dybden. Vægten ligger på omkring 6,8 kg.

Strømforbruget er 240 W, og du har desuden 24 måneders reklamationsret, hvis du skulle løbe ind i problemer med denne juicemaskine. Alt i alt har vi været imponeret over modellen i denne juicepresser test.

 

juicemaskine testMærke: Gastroback

Pris: 1999 kr.

Forhandler: Domotech.dk 

Den sidste model vi har kigget på i vores juicepresser test er denne juicer fra Gastroback med modelnummeret 40123. Sammenligner man den med de øvrige modeller, befinder denne sig i den lavere prisklasse. Vil du lave lækker og smagfuld juice på kort tid, så er denne juicer det helt rigtige valg. Den er udstyret med en kraftfuld motor på 750 Watt, som når op på hele 14500 omdrejninger. Den ene ulempe ved den store motor er, at den kan larme en smule. Igen er det en juicemaskine med et stort rør, så man kan proppe hele appelsiner, pære og æbler uden problemer. Derudover er den udstyret med en stor beholder til frugtrester, så man ikke behøves tømme den undervejs.

Det er en praktisk juicepresser, som man godt kan have bekendt at have stående hjemme i sit køkken. Med i pakken medfølger der en brugsanvisning, opskrifter på juices og smoothies samt børste til rengøring af si.

Målene på maskinen er 43 x 33 x 20 cm., mens den kun vejer 4,2 kg.

Juicepresser test – Disse krav skal du stille

Det er vigtigt, at man ved, hvad man går efter, når man skal købe en juicepresser. I vores juicepresser test har vi bl.a. stillet disse spørgsmål til os selv:

  • Hvordan er juicepresseren rent udseendesmæssigt? – Størrelse, vægt, design m.m.
  • Hvor stort er påfyldningsrøret? – Er det nødvendigt at skulle skære frugterne og grøntsager i mindre stykker inden brug?
  • Hvor stor er motoren? Er den lydsvag eller støjende? Hvor mange omdrejninger kører den på? Hvor mange watt?
  • Hvor stor er kødbeholderen i forhold til, hvor ofte man skal tømme den?
  • På hvilken måde skiller juicepresseren sig ud fra øvrige saftpressere?
  • Hvordan er rengøringsdelen? – Hvor lang tid tager det, hvilke redskaber kræver det, og er det muligt at putte delene i opvaskemaskinen?

Disse spørgsmål kan du stille, hvis du ønsker at lave din egen personlige juicepresser test. Vi håber dog, at du kan bruge vores tips og anbefalinger til noget, når du skal finde den bedste juicepresser efter din smag.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk