Kitchenaid juicer

4

Vi har fået et par henvendelser fra faste læsere, som har spurgt, hvorfor vi endnu ikke har lavet et indlæg om Kitchenaid juicere. Kitchenaid har længe været et interessant emne, som vi nu har valgt at tage op. Går du og tænker på at købe en Kitchenaid juicer, så kan du med fordel læse denne guide, hvor vi skriver om selve producenten og omtaler to udvalgte produkter. Du bliver desuden henvist til en kendt online forhandler, hvor du kan købe de omtalte varer.

kitchenaid saftpresser

Kitchenaid

Kitchenaid er en verdenskendt producent af køkkenmaskiner, som har eksisteret siden 1919. Producenten fokuserer på tidsløst design, høj kvalitet, alsidige produkter og brugervenlighed. Kitchenaid startede med at sælge deres saftpressere og øvrige køkkenmaskiner i USA, men har siden bredt sig til hele Europa. Kitchenaid har vundet mange tests og anerkendelse for deres produkter, som kan købes til overkommelige priser. Der er mange forhandlere af Kitchenaid juicere i Danmark, hvor Imerco, Wupti og Whiteaway er nogle af de førende.

Kitchenaid juicepresser

kitchenaid juicerModelnavn: SM1JA

Pris: 1399 kr.

Forhandler: Wupti.com

SM1JA er en af de mest populære Kitchenaid juicere, som lige nu er på tilbud hos Wupti. Hvis du er hurtig, kan du spare 700 kr. på denne juicer fra Kitchenaid.

Der er tale om en slow juicer, som kører med et lavt antal omdrejninger for at bevare de mange sunde næringsstoffer. Det er desuden med til at give en mere naturlig og sund juice, som er gavnligt for krop og sjæl. Med i købet får du tre filtre, så du selv kan vurdere, hvor groft resultatet skal være. Den er designet til at bruges med KitchenAid Artisan køkkenmaskine. Den kan altså ikke bruges alene, og køkkenmaskinen medfølger ikke i prisen.

Udover de tre filtre får du også en opbevaringskasse, rengøringsbørste og to kander inkluderet. Der er desuden en praktisk beholder til frugtkød, som nemt kan tømmes og rengøres efter brug.

Kitchenaid 333ECA juicer

kitchenaid juicepresserModelnavn: 333ECA

Pris: 2999 kr.

Forhandler: Wupti.com

I den lidt højere prisende har Kitchenaid også produceret 333ECA, som også kan købes i en grå udgave. Det er en meget effektiv juicer med to hastigheder for både bløde og hårde frugter og grøntsager. Den er udstyret med et bredt indføringsrør og nedskubber, hvor det er muligt at putte hele frugter ned i.

Der er desuden en beholder til pulp med en kapacitet på 1,2 liter. Der er tre indstillinger til at justere på juicens tykkelse. Det er f.eks. muligt at vælge, at juicen skal blive til tynd grøntsagssaft eller modsat blive tyk frugtsaft.

Den har 0,7 HK og kører på 500 W. Den medfølgende kande med låg har en kapacitet på 1 liter. Denne Kitchenaid juicer har desuden drypstop.

Hos forhandleren vi henviser til kan du også finde følgende modeller inden for Kitchenaid juicere:

 • 333EOB
 • 333EMS
 • 333EER

4 kommentarer

 1. Hei, kan dere anbefale juiceren til aristan? Jeg vet ikke om jeg skal kjøpe tilbehøret til min kitchenaid maskin eller kjøpe en frittstående variant?

  • Hej Kira,

   Det er et meget relevant spørgsmål, du kommer med. Personligt vil jeg anbefale at købe en fritstående variant, men det er naturligvis også muligt blot at købe tilbehøret til en Kitchenaid maskine. Min erfaring er dog, at det er nemmest at håndtere en fritstående juicer, og du opnår det bedste resultat.

   Venlig Hilsen
   Martin Dyrhøj

 2. Hejsa
  Super godt indlæg! Jeg er meget i tvivl om jeg skal købe slog juicerne fra kitchenaid eller den store model fra witt begge koster 2999, hvad vil du anbefale?
  Mvh
  Maria

  • Hej Maria,

   Først og fremmest vil jeg sige, at begge modeller varmt kan anbefales. Kitchenaid og Witt by Kuvings gør det begge to det godt, når det kommer til design og udvikling af slow juicere. Min personlige erfaring er dog, at man får mest kvalitet for pengene ved at købe en slow juicer fra Witt.

   Jeg har haft mulighed for at teste Witt by Kuvings B6100S flere gange, og jeg synes, at det er en helt igennem fantastisk slow juicer til prisen. Witt har vundet mange tests, og det er i øvrigt den slow juicer, som Mads Bo fra Highonlife bruger til at lave friskpresset juice. Den kan tage hele frugter takket være den store motor, du får 5 års garanti på motoren, den er let at rengøre, den er ekstrem nem at betjene og er desuden udstyret med alle de nødvendige funktioner.

   Du kan læse mere om modellen her: https://saftpresseren.dk/go/kuvingsslowjuicerwitt/

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk