Magimix saftpresser

0

Magimix saftpresser tilbud
magimix

Det er nu tid til at præsentere jer for endnu en producent af saftpressere. Denne gang skal det handle om Magimix, som er en stærkt konkurrent til både Philips og OBH indenfor frugtpressere. Magimix er et fransk mærke, som har eksisteret i mere end 50 år (1963). Det er et mærke, der er elsket blandt fagfolk, hvilket i høj grad skyldes moderne design, funktionalitet, god brugervenlighed og mange års garanti.

Til at starte med leverede Magimix udelukkende køkkenmaskiner til erhverv, men i dag har den franske virksomhed mindst lige så stor succes hos private kunder. Formålet med Magimix’s produkter er at gøre det lettere for den ihærdige kok, som sætter pris på god mad. Magimix kan købes hos de største danske stormagasiner, udvalgte detailhandlere og ikke mindst online forhandlere. Min umiddelbare fornemmelse er, at man har størst mulighed for at gøre en god handel på en Magimix saftpresser på nettet.

Test af Magimix frugtpressere

Magimix saftpresser DUO XL

Model: Duo XL

Pris: 1692 kr.

Forhandler: Whiteaway.com

Først skal vi kigge på en hvid Magimix saftpresser. Denne juicer er med citruspresser og et ekstra stort påfyldningsrør. Vigtigheden af et stort påfyldningsrør er rigtig stort, da det gør det meget lettere. Du er nemlig ikke nødsaget til at skære frugterne / grøntsagerne i så små stykker, som du måske ellers ville gøre. Hvis du vælger at købe denne saftpresser fra Magimix får du en opskriftsbog med i købet, som indeholder 60 spændende opskrifter på juices og smoothies.

Maskinen kører på 400 W og har en vægt på omkring 6 kilo. Den almindelige garanti lyder på 3 år, mens motoren har en garantiperiode på ikke færre end 20 år. Den lange garanti er endnu en god grund til at købe dette produkt, da kvaliteten er i top.

Den eneste ulempe ved denne Magimix saftpresser DUO XL er, at den er hvid, hvilket kan være lidt upraktisk. Du har dog mulighed for at spare 15 % på maskinen i øjeblikket, hvilket er et meget anbefalesværdigt tilbud.

Magimix MAG

Model: MAG-18061

Pris: 2422 kr.

Forhandler: Whiteaway

Synes du den forrige saftpresser var en anelse for upraktisk, så vil du måske bedre kunne lide denne model fra Magimix. Det er en meget brugervenlig frugtpresser, som kan betjenes af alle. Dette er dog en lidt speciel juicer, som udover juice og smoothie også kan blende salater. Der medfølger nemlig et specielt rivejern, som er perfekt til det formål. Farven er grå / mat og er meget stilren i designet.

En stor fordel ved denne maskine er, at den er mere eller mindre lydløs. Med en motor som kører på 400 watt, er det begrænset hvor meget støj denne Magimix saftpresser udleder. I nedenstående video kan du få en god fornemmelse af det omtalte produkt, hvor du også kan få inspiration til hvilke juice og smoothies du kan lave:

Efter at have lavet denne test af Magimix saftpressere vil jeg anbefale modellen duo-plus XL. Det er en frugtpresser, som har fået rigtig meget ros af både private og erhvervsdrivende. Prisen er som sagt 1692 kr., hvilket jeg vurderer til at være en rigtig fin pris i forhold til funktionaliteten. De to omtalte produkter kan begge købes hos Whiteaway.com, som nok er den bedste forhandlere af Magimix i øjeblikket. Et godt alternativ kunne være Skousen, som også har et fornuftigt udvalg.

Såfremt du ikke finder den ønskede model i Danmark, kan du naturligivs også købe Magimix i udlandet. Det kan dog være meget besværligt at returnere eller sende saftpresseren til reparation, såfremt du køber en saftpresser fra udlandet. Derfor er det selvfølgelig bedst at købe en frugtpresser hos en dansk forhandler.

Mere info her

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk