OBH 6749 saftpresser

0

Vi kigger på den mest populære OBH saftpresser pt. – Der er selvfølgelig tale om OBH 6749, som er en yderst efterspurgt juicer på det danske marked. I forbindelse med vores guide om OBH saftpressere har vi kort beskrevet 6749, men i denne artikel vil vi komme med en dybdegående beskrivelse af modellen. Netop denne moderne juicer er blevet kåret som forbrugernes favorit, når det gælder saftpressere. Hvis du har læst vores resultatet af vores saftpresser test på forsiden, vil du vide, at denne model er kåret som testens næstbedste.

OBH 6749

obh 6749 saftpresserPris: 599 kr.

Forhandler: Wupti.com

Her er saftpresseren, som du kan bruge til at lave de lækreste smoothies, juice og grøntsagsdrikke med. Sammen med Philips kan OBH prale med nogen af de største motorer indenfor saftpressere. Denne OBH 6769 Prestige er nemlig udstyret med en ganske kraftfuld motor på 800 W. Fordelen ved en så stor motor er, at juiceren kan klare til stort set alt – Den kan presse nemlig både frugter og grøntsager.

Derudover bør man bemærke det store rør, hvor man putter de ønskede frugter og grøntsager i. Røret er så stort, at det rent faktisk ikke er nødvendigt at skære ingredienserne i mindre stykker. Tilmed er det muligt at putte frugter / grøntsager i maskinen, mens den kører. Det er er en juicer, som du kan forvente vil være godt kørende mange år fremover. Den er fremstillet i stål, hvilket er med til at forbedre holdbarheden. Med denne 6749 saftpresser får du desuden fleksible hastigheder, da der er to forskellige hastighedsindstillinger.

Der er desuden rig mulighed for at eksperimentere med opskrifter, da juicen uden problemer kan håndtere med bløde og hårde frugter. Uanset hvilke ingredienser du benytter dig af, så behøves du ikke bekymre dig om, om maskinen kan holde til det.

Når det kommer til rengøringen, vil OBH 6749 ligeledes være et glimrende valg. De aftagelige dele på OBH 6749 saftpresser kan alle sammen tåle en tur i opvaskemaskinen på nær rivejernet. Overfladisk kan du hurtigt og nemt rengøre maskinen med en våd klud. Hvis det ikke er tilstrækkeligt, kan du med fordel bruge den medfølgende rengøringsbørste.

Det følger der med

Hvis du køber denne OBH 6749 prestige saftpresser, får du følgende med i pakken:

  • Juicekande med en kapacitet på 1,2 liter
  • Beholder til frugtkød med en kapacitet på 2 liter
  • Praktisk låseanordning
  • Rivefilter

Til en pris på blot 599 kr. er vores vurdering, at den er alle pengene værd. Det betragtes ikke længere som en ny model. Ikke desto mindre er den lige så god som de fleste andre nylancerede saftpressere på markedet. Den billigste pris vi har kunne finde frem til findes hos Wupti, hvor den omtalte OBH 6769 kan købes til en rigtig fin pris. Den er i skrivende stund på lager og kan leveres på blot 1 hverdag.

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk