Philips HR1865 juicer

0

Det er ikke nogen hemmelighed, at Philips HR1865 juicer er en ældre model. På trods af det har vi efterhånden modtaget mange mails og opkald fra læsere, som ønsker en anmeldelse af denne juicer. Selvom der ikke længere er særlig mange forhandlere af HR1865, så er det lykkedes os at komme i besiddelse af et eksemplar.

Philips HR1865 saftpresser anmeldelse

Philips HR1865 juicerPris: Ukendt

Forhandler: Philips.dk

Der er desværre kun ganske få forhandlere tilbage af denne skønne Philips HR1865 saftpresser. Modellen er udgået og sælges derfor kun som restvarer hos ganske få forhandlere. Der er også enkelte forhandlere, hvor HR1865 fungerer som en såkaldt bestillingsvare. Ved bestillingsvarer kan man regne med en leveringstid op til 10 dage. Philips.dk er i dag en af de eneste forhandlere, hvor man kan købe den populære Philips HR1865 juicer.

Da Philips HR1865 blev lanceret på det danske marked, var modellen et stort hit. I sin tid var det en af de bedste juicepressere. Denne saftpresser er fremstillet i anodiseret aluminium og er udstyret med et micro mesh-filter. Det var en af de første Philips saftpressere, som blev designet med et stort påfyldningsrør.I dag har langt de fleste juicere fra Philips et XXL-påfyldningsrør. Motoren arbejder under 700 watt og har en lang levetid.

Drypstop-funktion: Denne funktion stopper dryp efter udløbstuden, når du har standset saftpresningen.

Stor kapacitet: Det er muligt at lave friskpresset juice til en større gruppe / forsamling, da den medfølgende juicekande har en kapacitet på 1,5 liter. Frugtkødsbeholderen har ligeledes en stor kapacitet på ikke mindre end 2 liter. Beholderen vil altså kunne rumme en stor mængde frugtkød, og man kan typisk nøjes med at tømme den én gang.

Flere hastighedsindstillinger: Philips HR1865 juicer har ikke begrænsninger, hvad angår bløde kontra hårde frugter. Der er nemlig flere hastighedsindstillinger, som vil være nyttige, hvis man både bruger hårde og bløde madvarer.

Opvask: Det er sjældent sjovt at skulle rengøre en saftpresser, men det er let som en leg med HR1865. De aftagelige dele på saftpresseren kan nemlig tages af og lægges i opvaskemaskinen. Hvis du gerne vil bruge saftpresseren hurtigt igen, kan du selvfølgelig også vælge at vaske op i hånden.

Opskriftshæfte: Sidst, men ikke mindst skal det nævnes, at der medfølger et opskriftshæfte med en masse lækre juice opskrifter, så du kan komme i gang med at lave friskpresset juice.

Lignende anmeldelser af Philips juicepressere:

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk