Saftpresser i træ

0

Efter vi lancerede vores artikel omkring hjemmelavet æblemost, har vi fået mange ønsker omkring en artikel om saftpresser i træ. Derfor har vi brugt den seneste uge på at undersøge hvilke muligheder der er, hvis man ønsker at købe en saftpresser af træ. I artiklen vil du blive præsentere for de saftpressere, som vi har fundet mest interessante i den forbindelse.

Saftpresser af træ

saftpresser it ræProducent: Schou

Pris: 1099 kr.

Forhandler: Wupti.com

Den første saftpresser i træ vi har kigget på er denne velkendte model fra Schou. Der er tale om en retro saftpresser, som har en kapacitet på hele 12 liter. Saftpresseren består af henholdsvis træ og stål og kan bruges til at fremstille både juice og cider. Med i prisen får du naturligvis en saftpose, som du også kan se på billedet til venstre.

Mål: Ø36×60 cm.

 

Millarco saftpresser i træ

saftpresser af træProducent: Millarco

Pris: 479 kr.

Forhandler: Wupti.com

Som du kan se minder denne Millarco saftpresser på mange måder om den forrige model fra Schou. Prismæssigt er der en stor forskel, da denne frugtpresser koster hele 620 kr. mindre. Det er værd at bemærke, at den oprindelige pris er 699 kr. Besparelsen er dermed 31 %, hvilket gør det til et meget attraktivt tilbud. Ligesom Schou har denne model også en kapacitet på 12 liter. Den er ideel til fremstilling af frugtjuice – f.eks. pærer og æbler.

Den er som bekendt lavet af træ – nærmere betegnet bøgetræ, som er noget af det bedste materiale indenfor træ. Saftpresseren er TÛV-godkendt, hvilket er et stort kvalitetsstempel. Køber du denne Millarco saftpresser, får du to saftposer med i handlen.

Saftpresseren vejer 12 kg. og er LFGB kontrolleret.

Lav din egen saftpresser i træ

Hvis du har mod det, har du mulighed for at eksperimentere med at lave din egen saftpresser i træ. Der findes et hav af guides til at lave sin egen frugtpresser på nettet, som du med fordel kan benytte dig af. I den forbindelse stiller mange sig selv til det spørgsmål, om det overhovedet kan betale sig at bygge sin saftpresser. Nu hvor man kan købe en Millarco saftpresser til blot 479 kr., kan det næsten ikke betale sig at lave sin egen frugtpresser. Materialemæssigt koster det ikke det store at bygge en saftpresser, men man skal påregne en masse arbejdstimer.

Relevante links

  • Goerdetgodt.dk – Lav din egen saftpresser

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk