Schou saftpresser 12 liter

0

I denne artikel skal vi præsentere dig for en lidt atypisk saftpresser. Det er en Schou saftpresser, som skiller sig markant ud fra de traditionelle saftpressere. Selvom vi har testet over 100 juicere, har vi aldrig testet en juicer, som har en nær så stor kapacitet som denne Schou juicer.

Danmarks største saftpresser fra Schou

schou saftpresserProducent: Schou

Pris: 1099 kr.

Forhandler: Wupti.com

Vi vil våge påstå, at vi har med at gøre Danmarks største saftpresser. Dette produkt er også kendt som et mosteri, som er praktisk at bruge, når man skal lave store portioner saft. Denne Schou saftpresser vil være et glimrende valg, hvis man har mange æbler, blommer og andre frugter i overskud. I stedet for at lade frugterne forrådne, kan man lige så godt udnytte dem ved at lave friskpresset juice. Her får du i hvert fald et pragteksemplar af en saftpresser, som kan indeholde ikke mindre end 12 liter saft.

Design og materialer

Designmæssig- og størrelsesmæssigt befinder denne juicer sig på et helt andet stadie end de øvrige juicere. Den er fremstillet i træ og har en kapacitet, som er 10-15 x gange større end andre saftpressere. Det er desuden en retro saftpresser, som dine bedsteforældre måske kan genkende fra sine unge dage. Der er kun brugt to grundelementer til at fremstille denne saftpresser – nemlig træ og metal. Sammenlignet med andre saftpressere er det naturligvis utraditionelle materialer. Kvalitetsmæssigt vil det dog være en stor fordel, da den har en enestående holdbarhed. Der skal meget til at sætte den ud af kurs, så den kan med høj sandsynlighed bruges i utallige år.

Effektiv juicer med høj brugervenlighed

Her får du en effektiv juicer, som du kan bruge til meget andet end blot at presse æbler. Den skiller sig ud fra en traditionel æblepresser ved at have mange muligheder. Du kan bl.a. bruge den til at fremstille cider, juice eller saft af bær eller frugtmos. I princippet kan du bruge alle tænkelige ingredienser, men der er selvfølgelige nogle ingredienser, der er mere oplagte end andre.

Fungerer som slow juicer

Skal det være helt korrekt, så er der rent faktisk tale om en slow juicer. Den presser nemlig frugter og grøntsager langsomt, så der bevares et højere indhold af de sunde næringsstoffer. Takket være den langsomme presning får du også en mere lækker juice, hvad angår smag og konsistens.

Vi skal desuden huske at nævne, at der naturligvis medfølger en saftpose.

Specifikationer

  • Kapacitet: 12 liter
  • Materialer: Træ og stål
  • Mål: 60 x 36 cm. (højde x bredde)

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk