Smoothies har aldrig været nemmere at lave

0

Elsker du at vågne til lyde af saftpresseren, der køre e altid lige nemt at få den bedre halvdel til at stå tidligt op, og følge din yndlings jordbær smoothie opskrift derudaf, og vide at om lidt er der morgenmad, og smoothies? Det er, desværre, ikk. Men måske, er vejen frem, en indikerende jule -eller fødselsdagsgave? Hvis din partner nu fik en moderne saftpresser, kunne det være en fornøjelse for jer begge to, ofte at kunne drikke kølige smoothies.

Smoothies kan være sunde delikatesser

Smoothies, som vi kender den i dag, havde sin start i midt 60’erne. Her lancerede man, i Amerika, store kæder hvor unge kunne mødes, og nyde hinandens selskab uden alkohol, med blandet is og mælk. Dog har smoothien efterhånden udviklet sig fra denne farverige, kaloriebombe til unge, til at være en fast inventar til den atletiske karakter, eller til den økologiske mor. Mange er begyndt at eksperimentere med smoothien, og bruger den som en vej til nemmere at få kedelige grøntsager ned.

Hvad skal der til for at lave en god smoothie?

Der findes, efterhånden, en del opskrifter på smoothies. Der er den klassiske variation, hvor man blander, ofte frosne jordbær, juice, og noget der har en tykkere konsistens – yoghurt for eksempel. Denne klassiske jordbær smoothie kan du, næsten, aldrig gå galt i byen med. Som tidligere nævnt, har smoothien udviklet sig, og flere kompetencer er kommet til. En af de senere udgaver af smoothien, indblander alt den salat du kan finde, og din yndlings økologiske juice. Dette er en god måde at få de daglige grøntsager hurtigt og smertefrit.

Hvilke remedier skal der findes frem af skufferne til smoothien?

Med de rigtige kundskaber, og redskaber, kan det være utroligt nemt, at lave gode smoothies. Det kræver ikke meget mere, end en foodprocessor, eller en saftpresser, og de rigtige råvare. Visse steder kan man finde deciderede smoothie-blandinger, med et forskelligt udvalg af eksotiske frugter, klar til at hele ned i maskinen. Det er dog langt fra nødvendigt at have disse fryseposer. Gode smoothies kan laves med ikke meget mere end et æble, et banen, lidt juice og måske lidt is?

Hvilken saftpresser skal jeg købe?

Der findes mange forskellige former og farver af foodprocessorer, og saftpressere, det kan derfor været meget svært at vælge den helt rigtige. Det er vigtigt at huske, at som med alt andet, for man hvad man betaler for. En fin food processer kan komme til at koste det hvide ud af øjnene, samtidig kan købet sagtens gøres billigt. At vælge den rigtige saftpresser, kommer i sidste ende an på din smag, og dine præferencer. Dette er det vigtigste at huske, når ekspedienten smyger sig hen imod de dyrere modeller.

Jordbær smoothie bølgen er en del af et kollektivt sundhedsoprør

Smoothien, har, igennem sin relative korte levetid, udviklet sig fra et pop-produkt, til en del af den nyere generations krav om sundere kost. Det er tydeligt at se, at den grønne smoothie, vinder pladser i køledisken og i køleskabet derhjemme.

Comments are closed.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk