Lev sundt i og uden for køkkenet

0

Gør din daglige motion nem

Mange har sikkert hørt, at man skal bevæge sig 60 minutter dagligt. Dette er da også en god tommelfingerregel, men samtidig går det hurtigt hen og bliver noget som man SKAL. Som alt andet i livet, så er det bare nemmere, hvis du har lyst. Så langt hen af vejen, så handler det om indstilling. Gør din daglige træning til et frirum. Gør det til din daglige motivation. Indstil dig på, at det er dejligt og sjovt, så går det hele meget nemmere. Dette er selvfølgelig meget lettere sagt end gjort. Udover dette, så skal man selvfølgelig også være klar over, hvad og hvordan man træner. Med det rigtige træningsprogram bliver det nemmere at komme ind i god rytme. Her kan man med fordel finde et online træningsprogram. Her kunne man eksempelvis gøre brug af FITIT. Her får man et nyt træningsprogram hver måned, så man ikke går død i programmet. Desuden er alle øvelser forklaret på en let måde. Så bliver det ikke nemmere.

Du er hvad du spiser

“Du er hvad du spiser”. Den har vi alle jo hørt. Dog kan man ikke helt skære det over en. Træner man rigtig meget, så kan man også klare at spise mere (og stadig se trænet ud). Her kan man med fordel beregne sit ligevægtsindtag. Ved at udregne dette, så kan man se, hvor meget man skal spise/ikke spise, for at nå sit mål. Ønsker du at tage på, så skal du ligge over dit ligevægtsindtag. Ønsker du derimod at tabe dig, så skal du ligge under dit ligevægtsindtag. Ønsker man at tage muskler på, så skal man spise mere end sit ligevægtsindtag. Dog er det selvfølgelig også vigtigt, at man spiser “rigtigt”. Udover dette er det godt, hvis man har en træningsprogram, som kan føre en på rette vej.

Gør det til en vane

Man siger, at det tager 21 dage at skabe sig en vane. Om den er god eller dårlig. Så hvorfor ikke begynde i dag? Begynd på den sunde kost. Begynd på trænigen. Det er starten som der er svær, så snart det er en vane, så er det ikke så meget mere svært, end at tømme opvaskeren. Gør det til en del af din hverdag. Ydermere, når det først bliver en vane, så bliver det dit frirum. Lær at elske motion. Lær at elske træning. Gør det nemt for dig selv.

Comments are closed.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk