Wilfa slow juicer

0

Hos Saftpresseren.dk er vi vilde med slow juicere, og vi er vilde med Wilfa. Derfor siger det næsten sig selv, at vi skal udgive et indlæg om Wilfa slow juicere. Vores læsere har efterspurgt en decideret Wilfa slow juicer test, så det har vi naturligvis arrangeret. I den forbindelse vil vi komme ind på fordele og ulemper ved at købe en slow juicer fra Wilfa.

billige wilfa slow juicere

Wilfa slow juicer test

wilfa slow juicerBedømmelse: ♥♥♥♥♥ (5 ud af 6)

Pris: 989 kr.

Forhandler: Wupti.com

Denne Wilfa SJ-150A har vundet utallige test hos flere store medier. Det er ligeledes en saftpresser, som vi har haft gode erfaringer med fra tidligere tests. Vi har endda lavet en decideret anmeldelse af denne slow juicer, som du kan læse efterfølgende, hvis du synes det lyder som en model efter din smag. Søger man efter slow juicere på nettet, vil man opdage, at de fleste juicere koster fra et par tusinde kroner og opefter. Dog er der heldigvis enkelte juicere, som kan købes for under tusinde kroner, som denne elegante Wilfa slow juicer. I skrivende stund er det blot én måned siden, at netop Wilfa SJ-150A vandt en ny test hos Politiken.

Da vi første gang lavede friskpresset juice med Wilfa Juicemaster blev vi intet mindre end imponeret.
Juicen var frisk, lækker og havde en glimrende konsistens. Da maskinen presser juicen langsomt, slipper du for at få en juice med særlig meget pulp i. En anden stor fordel ved det lave antal omdrejninger er, at du kan glæde dig over en stillegående motor. Juiceren er bedst til at presse grøntsager og bløde frugter. Den kan dog også presse frugter som æbler og pærer, men vi anbefaler at skære frugterne i små skiver. Den store beholder til frugtkød gør desuden rengøringen af maskinen en del nemmere.

Skal man nævne nogen ulemper ved denne slow juicer, må det være påfyldningsrøret. Det er nemlig wilfa slow juicerikke særlig bredt, så man er nødt til at skære frugter og grøntsager i mindre stykker. Hvis man sætter pris på et stort påfyldningsrør, bør man kigge på saftpressere fra Philips eller Gastroback.

Køber du denne slow juicer, skal du ikke forvente at få verdens bedste juicer. Dog kan du forvente at
modtage en juicer med en fin holdbarhed, som du vil kunne få glæde i en lang periode. Det er klart, at kvaliteten ikke er den bedste, men vi vurderer alligevel, at prisen er knivskarp. 989 kr. er pt. den billigste pris, som vi har kunne finde frem til på nettet. Hos Wupti har de desuden fri levering, så 989 kroner er altså den endelige pris. Et alternativ til den omtalte model kunne være Wilfa SJ-150W, som kun koster 799 kroner. Den bliver omtalt som lillebror til SJ-150A, så kvalitetsmæssigt befinder den sig ikke på samme niveau. Den billige model fra Wilfa er lavet af plastic, mens den andet er lavet i keramik. Tror du ikke umiddelbart, at den vil leve op til dine krav til kvalitet, kan du kigge på et alternativ som Hurom. Hurom må uden tvivl betegnes som en af de førende producenter af slow juicere.

Vi vil gerne høre fra dig, som ejer (eller har ejet) en Wilfa slow juicer. Du er mere end velkommen til at skrive en kommentar nedenfor omkring din oplevelse med Wilfa og deres slow juicere.

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk