Slow juicer opskrifter

0

friskpresset juice

Slow juicer opskrifter er for dig, som ejer en slow juicer og gerne vil eksperimentere med interessante opskrifter. Har du mod på at kombinere forskellige smagsvarianter, så vil du kunne få stor gavn af opskrifterne i denne artikel. Opskrifterne i denne guide vil kunne udføres af en hvilken som helst slow juicer. Dog vil der naturligvis være nogen juicere, som er bedre til at klare opgaverne end andre. Vi kommer ligeledes med gode tips til, hvordan du kan bære dig ad med at lave den sundeste juice.

Opskrifter til slow juicer

Er du ejer af en slow juicer, så har du naturligvis uendelige muligheder for at lave lækkert friskpresset juice til dig selv og dine nærmeste. Vi vil udelukkende koncentrere os om sunde juice opskrifter, som vil kunne boste dit immunforsvar, energiniveau og generelle give dig mere overskud i hverdagen. Hvis du følger en eller flere af vores opskrifter, så vil du med sikkerhed kunne lave en sund juice.

Ingefær juice

Der findes mange gode opskrifter med ingefær, men vi vil alligevel mene, at vi har fundet frem til den bedste opskrift. Vi giver en kort introduktion til, hvad du skal bruge, hvordan du bære dig ad, og hvilke fordele der er ved ingefær juice:

Hvad skal jeg bruge?

  • 4 cm. ingefær
  • 1 1/2 æble
  • 1/2 citron
Antal personer: 2

Hvordan gør jeg?

  1. Start med at putte æble, ingefær og citron ned i din slow juicer
  2. Start din slow juicer og sluk den først, når du vurderer, at juicen er færdig
  3. Hæld din ingefær juice op i et glas og brug evt. isterninger for at gøre juicen mere kold og delikat

Hvilke fordele er der ved ingefær?

Det er naturligvis ikke uden grund, at vi præsenterer dig for en slow juicer opskrift med ingefær. Der er rigtigt mange gode grunde til at spise ingefær, men vi vil nøjes med at nævne de vigtigste grunde. Ingefær kan ikke helbrede influenza, men det kan til gengæld være gavnligt imod betændelsestilstande, kvalme og fordøjelsesproblemer. Døjer du med nogle af disse problemer, bør du med fordel indtage ingefær jævnligt. Der er endda mange eksperter, som råder til, at man spiser (eller drikker) ingefær hver dag.  Ingefærjuice er i øjeblikket blandt de mest populære slow juicer opskrifter, som du med fordel kan benytte dig af. Der er desuden mulighed for at lave smoothie med ingefær, hvis du har interesse i det.

wilfa slow juicer

Juice med rødbede

Ligeledes kan vi varmt anbefale at lave juice med rødbede, som også har visse fordele. Det er smag og behag, om man er til rødbede eller ej, men ikke desto mindre har rødbede juice mange sundhedsfordele.

Hvad skal jeg bruge?

  • 6 rødbeder (alm. størrelse)
  • 2 appelsiner
  • 2 gulerødder
Antal personer: 2-3

Hvordan gør jeg?

  1. Det første du skal gøre er at skrælle både gulerødder, rødbeder og ingefær
  2. Skær ingredienser i mindre stykker for at sætte mindst muligt pres på din slow juicer
  3. Kør ingredienser igen din juicer og vent et par minutter, før juicen er færdig og klar til at blive nydt.

Hvilke fordele er der ved rødbedejuice?

Der er mange der snakker om, at rødbedejuice er så sundt, men hvad gavner rødbede egentligt? Vi har undersøgt det og er kommet frem til nogle brugbare resultater. Rødbeder har først og fremmest et højt indhold af mineraler og C-vitamin, som er vigtigt næringsindhold for kroppen. Dernæst er der et højt indhold af fibre, hvilket er en fordel i forhold til mætning og fordøjelse. Takket være indhold af folat vil rødbedejuice også være gavnligt for optimal blodproduktion og celledeling.

Gulerodsjuice

Når vi deler vores bedste slow juicer opskrifter, kan vi ikke komme udenom at dele vores opskrift med gulerodsjuice. Gulerodsjuice er et hit blandt sundhedsinteresserede danskere, og det er der mange årsager til. Der findes et hav af forskellige opskrifter på gulerodsjuice, men vi har vores personlige favorit.

Hvad skal jeg bruge?

  • 12 gulerødder
  • 3 æbler
  • 1 1/2 citron
Antal personer: 4-5

Hvordan gør jeg?

  1. Skyl gulerødder og æbler grundigt, hvorefter du skræller dem
  2. Skær dem i små stykker afhængig af størrelsen på din juicers påfyldningsrør
  3. Du kan enten putte ingredienserne ned på én gang eller putte dem ned i din slow juicer lidt ad gangen
  4. Brug en ske eller gaffel til at røre rundt i din gulerodsjuice, så du opnår den bedste konsistens og smag.

Hvilke fordele er der ved gulerodsjuice?

Skal man være sund, så bør man spise gulerødder. Det er noget, de fleste af os kender til, men det er langt fra alle, som kender sundhedsværdien i gulerødder. Først og fremmest er der et meget lavt kalorieindhold i gulerødder, hvilket f.eks. er en fordel under vægttab. Ydermere har gulerødder et højt indhold af kostfibre og vitaminer, som forebygger kræft, hjertekarsygdomme og ikke mindst fremmer fordøjelsen. Laver du gulerodsjuice med din slow juicer, så har du altså en ren vitaminbombe.

Granatæblejuice

I de seneste år er det blevet populært at nyde granatæblejuice, hvilket især gælder for sygdomsramte personer. Man kan få granatæblejuice på diverse caféer og restauranter, ligesom man har mulighed for at lave sin egen hjemmepresset juice med granatæble.

Hvad skal jeg bruge?

  • 1 granatæble
  • 2 gulerødder
  • 3 appelsiner
  • 4 cm. ingefær
Antal personer: 3-4

Hvordan gør jeg?

  1. Start med at presse appelsiner med din slow juicer, appelsinpresser eller citruspresser
  2. Skyl og skræl både ingefær, gulerødder og æbler
  3. Kør de tre overstående ingredienser igennem din slow juicer
  4. Hæld saften ned i en kande og tilsæt den friskpressede appelsinjuice
  5. Rør rundt med en gaffel for at blande juicen godt sammen

Hvilke fordele er der ved granatæblejuice?

Sammenlignet med vores øvrige slow juicer opskrifter, så er der ingen tvivl om, at granatæblejuice er en af de opskrifter med flest fordele. Blandt de største fordele er der bl.a. forebyggelse af lungekræft, brystkræft samt forøgelse af testosteron. Derudover er sænket kolesteroltal og blodtrykke også blandt de fordele, der er ved granatæblejuice.

Hvilken slow juicer skal jeg bruge?

Som vi allerede har været kort inde på, så er det ikke underordnet, hvilken slow juicer du bruger til at lave friskpresset juice. Såfremt du ikke allerede ejer en juicer, kan du læse vores anbefaling nedenfor:

Hurom HF2 Premium slow juicerProducent: Hurom (HF2) – 2nd generation

Pris: 3995 kr. (Vejledende pris: 4795 kr. )

Forhandler: Domotech.dk

Først og fremmest skal vi måske lige nævne, at der er en god grund til, at vi netop anbefaler denne model, som er fra vores slow juicer test. Når vi deler sunde juice opskrifter, så er det vigtigt, at opskrifterne tager udgangspunkt i ingredienser med et højt indhold af vitaminer, mineraler og enzymer. Som bekendt er en slow juicer bedre til at bevare de sunde næringsstoffer i juicen sammenlignet med en traditionel saftpresser.

Opdateret kværnsystem eliminerer begrænsninger

Der er naturligvis en årsag til, at vi anbefaler netop denne slow juicer fra Hurom. Problematikken omkring tidligere lancerede juicere var, at de havde visse begrænsninger, når det kom til frugter og grøntsager med lange fibre. Når man skulle lave friskpresset juice var man derfor begrænset af, at man ikke kunne brugt alt slags frugt og grønt. Køber du denne Hurom HF2 slow juicer kan du bruge alle tænkelige frugter og grøntsager. Kværnsystemet er fuldkommen dedesignet, hvilket har skabt en meget mere fleksibel juicer.

Specifikationer

  • Motoreffekt: 150 watt
  • Garanti: 6 /3 år (motor / øvrige dele)
  • Omdrejninger i minuttet: 43

Brug for mere information, så besøg følgende sider:

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk