Friskpresset juice

0

friskpresset juice

I denne artikel vil vi komme ind på, hvorfor alle mennesker burde drikke friskpresset juice. Derudover vil vi komme med forslag til tidspunkter / måltider, hvor et glas friskpresset saft er ekstra godt.

Derfor skal du drikke friskpresset juice

Der er et verden til forskel mellem friskpresset juice og juice fra supermarkedet. Når man presser juice fra en saftpresser sikrer man, at man bibeholder de mange gode mineraler og vitaminer, som findes i frugter og grøntsager. Derudover undgår man de mange tilsætningstoffer, som findes i juice fra supermarkeder. Køber man juice i sit lokale supermarked, så kan man forvente, at det indeholder en stor mængde sukker og koncentrater, mens kun en lille del af juicen rent faktisk består af saft fra frugter.

Styrker immunforsvaret

Går man op i sin krop og sundhed, så er friskpresset juice muligvis det bedste, man overhovedet kan drikke. I gennem enzymer, mineraler og vitaminer er den friskpressede saft med til at styrke immunforsvaret mod sygdomme. I gennem friskpresset juice får man en masse A-, C- og E- vitaminer, som er gavnlige for kroppen til at holde iltningsmidler nede. Iltningsmidler kan være med til at fremkalde alvorlige sygdomme, så er endnu en god ting ved friskpresset saft. Døjer man af og til med maveproblemer, så vil friskpresset juice være gavnligt, da det hjælper med kroppens naturlige udrensningsproces.  Kroppens celler er utrolig hurtig til at optage de mange næringstoffer, som findes i friskpresset juice. Modsat almindelig skal man ikke vente på, at maden er fordøjet.

bedste saftpresser

Sundhedsværdi

Når man laver juice med en moderne saftpresser, så udnytter man alt saften, samtidig med at man sorterer fibrene fra. Dermed bliver man mindre mæt af at drikke juicen, end hvis man valgte at spise frugterne og grøntsagerne.  Dog er sundhedsværdien næsten den samme, da især slow juicere er gode til at holde på de mange gode næringstoffer i juicen. Det anbefales, at man spiser mindst 6 stykker frugt og grønt om dagen. I stedet for at spise 6 stykker æbler, bananer eller andre frugter, så kan man vælge at lave en lækker juice. Vi anbefaler ikke, at man udelukkende erstatter frugt og grønt med juice, men man kan f.eks. vælge at indtage noget at det daglige frugt i gennem juice.

Forfriskning på alle tidspunkter

Det er muligt at drikke friskpresset juice på alle tidspunkter af døgnet, hvor man har brug for en forfriskning. Rigtig mange danskere starter dagen ud med at starte sin saftpresser og lave et glas juice. Man oplever at blive mere frisk oppe i hovedet og er tilbøjelig til at klare sig bedre i gennem dagen. Ligeledes sætter mange danskere pris på et glas juice om eftermiddagen eller om aftenen inden sengetid. I gennem friskpresset juice får man udover mineraler og enzymer også en stor mængde antioxidanter, som giver kroppen fornyet energi. Derfor har rigtig mange arbejdspladser valgt at investere i en saftpresser eller slow juicer, da de ønsker mere friske- og motiverede medarbejdere. Desuden er juice godt for fordøjelsen og gør mavens arbejde en del nemmere.

Velsmagende

En anden god grund til at bruge sin saftpresser til at presse et glas juice er, at det er utrolig velsmagende. Benytter man sig af friske råvarer, så man vil opleve en, at juicen bliver rigtig lækker. Det kommer dog i høj grad også an på, hvilke frugter og grøntsager man kombinerer. Vi har tidligere skrevet en artikel om opskrifter på juice, som måske vil være relevante for mange. Ikke desto mindre mener vi her på redaktionen, at friskpresset juice smager langt bedre, end den juice man kan købe.

Alle bør drikke friskpresset juice

Der er som sådan ikke nogen, der har bedre af at drikke friskpresset juice end andre. Det er sundt for både børn og voksne i alle aldre at drikke et glas friskpresset saft. De fleste familier vil derfor få stor gavn af en saftpresser, hvor man kan presse en lækker juice, når man har tid og lyst. Ejer du endnu ikke en frugtpresser, så burde du måske overveje at købe en. På baggrund af vores research omkring sundhedsværdi af friskpresset saft, kan vi hvert fald konkludere, at juice er gavnligt for krop og sjæl.

Opbevare friskpresset juice

Som udgangspunkt bør man drikke juicen med det samme, man har lavet den. Der er ingen tvivl om, at juicen både er sundest og smager bedst, når den lige er lavet. Såfremt man har lavet en for stor mængde juice, så er det dog muligt opbevare den. Både smag, konsistens og næringsindhold ændrer sig hurtigt, så man bør ikke opbevare juicen i længere end 24 timer i køleskabet. For at få den rette konsistens igen vil det i de fleste tilfælde hjælpe at ryste juicen.

Vi anbefaler: Politiken.dk – Er friskpresset juice så sund som vi tror? 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk