Bamix stavblender

0

stavblendere 2 3

stavblender forhandler
Hver dag er mange danskere på jagt efter en ny Bamix stavblender, og det er der mange gode grunde til. I indlægget vil vores primære fokus ligge på, hvilke fordele der er ved at købe en Bamix stavblender. Vi vil i den forbindelse også kigge på, hvilke muligheder man har med en stavblender. Når vi har kigget på de forskellige blendere fra Bamix, har vi samtidig forsøgt at finde den forhandler med den billigste pris.

Stavblender

Langt de fleste kvinder kender til en stavblender og dens funktioner. Modsat er der mange mænd, der ikke har den fjerneste idé om, hvad en stavblender egentlig er. Der er ganske kort fortalt tale om et køkkenredskab, som er med til at gøre madlavningen nemmere. Det er et glimrende værktøj, som både kan hakke, skære og blende. Men hvad er det så egentlig, der adskiller en stavblender fra den traditionelle blender? Den helt store forskel er, at en stavblender er nemmere at rengøre, fylder mindre i køkkenskabet og desuden kan bruges direkte ned i skåle. Det er typisk muligt at købe tilbehør til en stavblender, så man f.eks. kan hakke eller piske.

Der er stor forskel på, hvor kraftfulde de forskellige stavblendere er. En blender med en lille motor vil f.eks. have svært ved at håndtere hårde madvarer. Det kunne f.eks. være, at du ønsker at lave en drink, hvor der indgår frosne bær og en portion isterninger. I denne situation vil det være nødvendigt at have en stavblender med en kraftfuld motor. Indenfor stavblendere findes der helt overordnet produkter i tre forskellige prisklasser. I den billige ende kan man købe stavblendere til 200-400 kr., som typisk er lavet af plastik og har en lille motor. De produkter der befinder sig mellemklassen koster i mellem 500 og 900 kr. Det er i denne prisklasse, hvor der bliver solgt flest stavblendere. De helt dyre modeller kan koste fra 900 kr. og op til flere tusinde. Det er også i denne kategori, hvor man kan finde professionelle løsninger. Med en Bamix stavblender kan du lave f.eks. lave en masse lækre drinks, smoothies eller en suppe.

Bamix har eksisteret mere end 60 år og har i gennem årerne opbygget en enorm kundebase over hele verden. Bamix var den første håndholdte foodprocessor og er desuden den mindste håndholdte processor i verden.

De bedste Bamix stavblendere

bamix stavblenderModelnavn: Mono (M140)

Pris: 790 kr.

Forhandler: Wupti.com

Vi er helt vilde med Bamix stavblendere, men modellen “Mono” skiller sig alligevel lidt ud fra mængden. For to år siden blev den kåret som testvinder i en stor test foretaget af Politiken. Da det er en forholdsvis gammel test, besluttede vi for at lave vores egen. Vi kan dermed bekræfte, at denne Bamix stavblender M140 fortsat er den bedste stavblender på markedet. Modellen til venstre er godt nok hvid, men den kan også købes i sort. Vores vurdering er, at den er en anelse mere stilren og i øvrigt mere praktisk i sort.

Den er udstyret med en 140 W dobbelt isoleret motor, som kan klare stort set alle opgaver. Det er bl.a. muligt at knuse frosne bær og isterninger, hvilket i sig selv siger meget om motorens ydeevne. Med Bamix stavblender M140 kan du f.eks. også piske skummetmælk til flødeskum.

Den er nem at håndtere, da der kun er to forskellige hastigheder. Den ene hastighed kører på 10.000-12.000 omdrejninger i minuttet, mens den anden kører på 15.000-17.000 omdrejninger i minuttet. Skal du knuse isterninger og / eller frosne madvarer bør du vælge hastighed 2.

Med i prisen får man noget forskelligt tilbehør, som man kan benytte sig af. Nedenfor kan du se en liste over, hvilket tilbehør der følger med i pakken:

 • Vægophæng
 • Bæger (600 ml.)
 • Piskerblad
 • Blenderblad
 • Funktionsblad med mange muligheder

Da vi kom til rengøringen blev vi endnu en gang imponeret. Det er nemlig muligt at putte dele i opvaskemaskinen, så man sparer noget tid på den front. Hvad angår støjniveau, så befinder denne Bamix stavblender sig på et fint niveau. Der er desuden udvidet service med hele 5 års garanti.

bamix stavblender superboxModel: Superbox

Pris: 1999 kr.

Forhandler: Wupti.com

Det er ikke nogen tilfældighed, at modellen hedder “Superbox”, for den er den ultimative stavblender. Dette sæt er mest egnet til passionerede danskere indenfor madlavning samt profesionelle kokke. Det er den dyreste Bamix stavblender, men det er uden tvivl også den bedste. Den er udstyret med en kraftfuld motor på 200 W, som næsten ikke har nogen begrænsninger.

Selv når denne stavblender skal knuse isterninger er den meget lydsvag, og den gør det i et imponerende tempo. Kokke over hele verden bruger denne stavblender i køkkenet, hvor den kan være til gavn i mange situationer. Rengøringen kan klares under rindende vand, og så er den klar til brug igen.

Det der adskiller sig fra vores testvinder M140 er, at denne stavblender har meget mere tilbehør. Du får altså en samlet pakke med alt tilbehør, som du kan få til en Bamix stavblender. Med i pakken får du følgende dele:

 • 2 bægere med låg (400ml + 600ml)
 • Blenderskål med 5 jern
 • Piskeskive
 • Universalkniv
 • Stander
 • Kødkniv
 • Kande (1 liter)
 • Kværn
 • Blande skive

Se den i aktion nedenfor:

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk