Bodum stavblender

1

Da vi lavede vores stavblender test for er stykke tid siden, havde vi desværre ikke mulighed for at teste Bodum og deres stavblendere. Dog lykkedes det os at få fat i en række Bodum stavblendere, som vi har testet på de vigtigste parametre. I det kommende afsnit vil vi omtale den Bodum stavblender, som har opnået det højeste resultat i vores test. Du vil naturligvis også kunne læse om andre stavblendere fra Bodum, ligesom du afslutningsvis kan få glæde af en kort virksomhedsbeskrivelse.

Bodum stavblender test

Bodum stavblenderModel: BISTRO

Pris: 499 kr. (Vejledende salgspris: 599 kr.)

Forhandler: Dubuy.dk

Hvis Saftpresseren.dk skal pege på den bedste Bodum stavblender på markedet, så falder valget på denne stavblender i farven lime. Hvis du synes, at den limegrønne farve er lidt for funky, så kan du alternativt vælge at købe stavblenderen i rød, hvid eller sort. Her får du en BISTRO stavblender, som du f.eks. kan få glæde af, når du ønsker at lave en smoothie om morgenen eller på et andet tidspunkt af dagen.

På trods af den lave pris er der tilbehør inkluderet i prisen. Den bliver nemlig leveret med 3 forskellige knive, så du har alt, hvad du skal bruge, når du skal blende bananer eller knuse isterninger.  Du kan her få stor glæde en effektiv stavblender, som er nem at rengøre.

Sammenlignet med den vejledende pris kan du lige nu spare 16 %. Dette tilbud gælder for alle Bodum stavblendere hos forhandleren, uanset hvilken farve du vælger. Der er ingen information om, hvor mange der er tilbage på lager. Dog kan man forvente, at der er tale om et restudsalg, hvor først til mølle gør sig gældende. Vi kan anbefale at købe stavblenderen hos den henviste hjemmeside, hvor du kan spare 16 % og desuden får hurtig levering.

Info om Bodum

Bodum er (som de fleste ved) en dansk producent af køkkenudstyr og service. Virksomheden blev grundlagt i København i 1944. Stifteren hedder Peter Bodum, og han har formået at bygge en virksomhed op med over 600 ansatte i øjeblikket. Bodum er en familieejet virksomhed, som opererer i Danmark og en lang række andre lande verden over. Udover stavblendere er Bodum også kendt for blendere, elkedler, håndmixere og kaffebryggere i særdeles høj kvalitet.

Yderligere info på deres danske hjemmeside: http://www.bodum.com/dk/da/

Vi håber, at det lykkedes dig at finde en Bodum stavblender efter dine krav og behov.

 

1 kommentar

 1. annette hagen den

  Har haft min Bodum stavblender i 3 år – og brugt den med lange mellemrum : mest til at jævne sauce.
  i går hoppede selve blenderstokken af fatningen i motoren.
  Butikken siger, at det er “meget normalt”.
  Kan det være rigtigt ?
  Har en blender, til privat brug , så kort en levetid?

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk