Bosch saftpresser

0

Bosch

Hvorfor bør man købe en Bosch saftpresser fremfor en juicer fra en af de andre mærker? I denne artikel vil vi koncentrere os om Bosch og deres prisvindende saftpressere. Du kan forvente at læse en introduktion af virksomheden, læse anmeldelser af en række af deres saftpressere og selvfølgelig blive henvist til en nyttig forhandler. Alt i alt kommer vi ind på alt, hvad der vedrører Bosch saftpressere.

Bosch saftpressere

Om Bosch

De fleste danskere har hørt om Bosch op til flere gange, da det er et kendt varemærke. Bosch har specialiseret sig i hvidevarer og køkkenmaskiner. Robert Bosch levede fra 1861-1942 og var mest kendt for at starte virksomheden, Bosch. Robert var stor fan af velgørenhed og donerede store beløb til mennesker i nød. I dag donerer fonden fortsat penge til en række forskellige projekter indenfor sundhed, uddannelse og forskning. Selvom virksomheden ikke bliver drevet af Robert længere, så er der fokus på at drive firmaet i hans ånd.

Når Bosch producerer saftpressere såvel som alle andre produkter, så gør de meget ud af at teste produkterne. De udtaler selv, at ingen produkter forlader fabrikken, før de er 100 % i orden. Ejer man et Bosch produkt, er man nok allerede klar over, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Kilde: http://www.bosch-home.dk/

Bosch saftpressere – Udvalg

Saftpressere er ikke det Bosch er mest kendt for, men de har alligevel formået at producere nogle lækre juicere. Vi har haft mulighed for at teste en række Bosch frugtpressere, som vi vil komme kort ind på nedenfor.

Bosch saftpresserModel: MES20AO

Pris: 632 kr.

Forhandler: Wupti.com

Denne model kan foruden sort også købes i både hvid / grøn og hvid / rød. Kigger man udelukkende på Bosch saftpressere, så må denne model betegnes som den mest populære i øjeblikket.

Den er kategoriseret som en centrifugal juicer med en motor på 700 W. Saftpresseren er i et hvidt flot design, som vil passe ind i et hvilket som helst dansk køkken. Påfyldningsrøret har en omkreds på 7,5 cm., som kan klare hele frugter. Du kan dermed hurtigere komme i gang med at lave friskpresset juice, da frugterne ikke skal skæres i mindre stykker.

Der er ligeledes fokus på sikkerheden ved denne juicer. Det er nemlig ikke muligt at starte den, hvis ikke alle dele er samlet korrekt. Den er udstyret med en filterkniv i rustfrit kål, som er med til at give en bedre juice. Ligesom man kender fra mange saftpressere, har denne model også to hastigheder. På billedet til venstre kan du se, hvordan du bruger de to hastigheder. Drej knappen til venstre for lav hastighed eller drej knappen til højre for at vælge den hurtigste hastighed.

Men hvad så med rengøringen? Der er ikke særlig mange der er vilde med opvask, så det skal helst være så hurtigt og smertefrit som muligt. Ved denne Bosch saftpresser er rengøringen utrolig nem, da alle dele tåler opvask. Har du tid og overskud, kan du vælge at vaske juiceren i hånden. Den sørger desuden for automatisk udskilling af affald, som ender direkte i beholderen til frugtkød. Denne beholder er aftagelig og skal blot tømmes og skylles af efter brug. Sidst, men ikke mindst er der en saftbeholder med skumadskiller.

Vi har testet rigtig mange saftpressere, men denne er faktisk en af de absolut bedste til prisen.

Bosch saftpressereModel: MES3000

Pris: 699 kr.

Forhandler: Wupti.com

Den eneste rigtige forskel på denne saftpresser og den forrige model er designet. Det er to forskellige modeller, men de kan rent faktisk det samme. Prismæssigt er der også kun en meget lille forskel. Designet på denne Bosch saftpresser er en anelse mere stilrent, hvilket også er den eneste fordel.

Uanset hvilken Bosch saftpresser du køber, har du mulighed for at prøve den i 60 dage. Det kalder forhandleren for 100 % tilfredshed eller pengene tilbage.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk