Braun saftpresser

0

Har du tænkt på at købe en Braun saftpresser, men har du svært ved at vælge den rette juicer, så er der nu hjælp at hente. Denne artikel er nemlig dedikeret til Braun og deres saftpressere. Du vil præsentere for to af de saftpressere fra Braun, som har solgt aller bedst de seneste år. I den forbindelse vil der naturligvis være pris- og forhandlerinfo for hver enkelt produkt.

Braun saftpresser test

braun saftpresserModel: J300

Pris: 749 kr.

Forhandler: Whiteaway.com

Her ser du Braun J300 Multiquick juicer, som må betragtes som en af Brauns mest populære modeller. Designmæssigt er det en blanding af rustfrit stål og sort plastik, som udgør en stilren juicer. Juiceren er udstyret med en kraftig motor på 800 watt, som gør juicing til en leg. Den har desuden et fast jucing system, som gør det til en perfekt frugtpresser til dig med en travl hverdag.

Denne juicer har en skumseperatør, som helt enkelt sørger for, at skummet frasorteres fra juicen. Der er ligeledes taget hensyn til, at den ikke skal sprøjte ved at sikre optimalt vertikalt flow. Du kan lave friskpresset juice med både bløde- og hårde grøntsager / frugter ved at bruge de to hastigheder.

Bedste Braun saftpresser

braun juicerModel: J500

Pris: 949 kr.

Forhandler: Wupti.com

Skal vi pege på den bedste Braun saftpresser pt., så vil vores valg falde på denne J500 juicer. Motormæssigt er den en anelse bedre end J300, da den kører på 900 watt. Den er udstyret med et påfyldningsrør på 7,5 cm., så der rent faktisk er plads til hele frugter. I følge forhandleren er det muligt at lave et glas friskpresset juice på blot 15 sekunder, hvilket er ganske imponerende.

Ligesom J300 har den 2 hastigheder, som kan bruges i forskellige situationer. Rengøringen af denne juicer er intet problem, og du kan med fordel benytte dig af den medfølgende børste. Den er fremstillet i henhold til tyske kvalitetsstempler, så du kan forvente, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Det er ikke muligt at se på billedet, men der er bl.a. ledningsopbevaring i bunden. Derudover har denne Braun saftpresser et antidryp-system. Kanden kan indeholde 1,25 liter. Filteret er lavet af rustfrit stål. Designmæssigt minder den meget om J300 med ganske få undtagelser.

Vil du læse om Braun virksomhed, kan du med fordel klikke dig forbi vores artikel om stavblendere fra Braun. Vi håber, at du finder en Braun juicer efter dine behov.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk