Braun stavblender

0

I juli udgav vi både en stor test af stavblendere og en en artikel om Bamix stavblendere. Sidenhen har vi modtaget ønsker om flere artikler i samme kategori, og det er netop derfor, at vi skriver denne artikel om Braun stavblendere. Hvis du ønsker at købe en stavblender til en overkommelig pris, kan du med fordel læse denne artikel. Vi har nemlig fundet en lang række tilbud på Braun blendere, som vi ønsker at dele med dig.


Skærmbillede 2014-09-09 kl. 20.15.25

Den bedste Braun stavblender

Hvorfor nøjes med den næstbedste, når du kan købe den bedste? Vi har lavet en test af Braun stavblendere, således at vi kan finde frem til den bedste stavblender fra Braun pt. Med så mange lækre stavblendere kan det være svært at finde frem til den bedste, men det er heldigvis lykkedes.

braun stavblenderPris: 699 kr.

Forhandler: Wupti.com

Den første og bedste Braun stavblender vi vil kigge på er MQ745, som faktisk også er den blender, Wupti anbefaler til deres kunder i øjeblikket. Det er en stavblender i enestående kvalitet, som man ikke behøves gemme langt væk i køkkenskuffen. Kvaliteten er rustfrit stål, hvilket giver blenderen et eksklusivt look.

Den har en robust motor på 750 W, hvor du har mulighed for at knuse både isterninger og frosne bær, så du kan lave en lækker smoothie. Som du kan se på billedet til venstre følger der en del tilbehør med i prisen, som består af både piskeris, en minihakker på 350 ml, en hakker på 1200 ml og et bæger på 600 ml. Dermed har du alt det tilbehør, som du kan få brug for.

Det er en ganske brugervenlig stavblender, som har en smart hastighedskontrol. I forhold til kvaliteten af stavblenderen og tilbehøret som der medfølger, er det en glimrende pris.

Braun stavblender testPris: 349 kr.

Forhandler: Wupti.com

Trods den lave pris er Braun MQ500 en udmærket stavblender. Den er udstyret med en motor på 600 W, som kører på to forskellige hastigheder. Denne Braun stavblender er op til 30 % lettere end andre blendere og har et nyt- og slankt håndtag med komfortabelt greb.

Kvaliteten er stål. Du får desuden både en mikserkande på 600 ml. med i prisen.

 

 

 

Om Braun

De fleste danskere har på et eller andet tidspunkt hørt om Braun, men hvor meget ved du egentlig om producenten? Når man skal købe et produkt fra en producent, kan det fint at have lidt viden om deres principper og kompetencer.

Braun (AG) er en tysk virksomhed, som har været på markedet siden 1921. I en periode har Braun været ejer af Gillette, men ejes i dag af Procter & Gamble. Braun er verdenskendt for deres barbermaskiner i høj kvalitet, men de producerer også juicere, stavblendere og foodprocessorer. Brauns produkter kan efterhånden købes i butikker over hele verden. I Danmark er der en del forhandlere af Braun stavblendere, både fysiske og online forhandlere. Går du efter et stort udvalg og gode priser, så vil jeg anbefale de mange online forhandlere. Jeg har personligt gode erfaringer med Wupti, som har et stort udvalg af Braun stavblendere. Desuden kan du forvente hurtig levering, hvis du handler hos en dansk webshop.

 

 

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk