Citronpresser

0

Du bør købe en citronpresser, hvis du gerne vil bruge saften fra citronen til madlavning. Man kunne naturligvis blot bruge de bare næver, men der er visse fordele ved en citronpresser. Den største fordel ved det er, at man udnytter al saften i citrussen. Hvis man bare presser en citron i en hånd, vil mængden af citronsaft ikke blive lige så stor.

citronpressere tilbud

Citronpresser test

Citronpressere kan købes i forskellige designs, kvaliteter og ikke mindst prisklasser. I dette afsnit vil vi kigge på en række forskellige citronpressere på det danske marked. Først og fremmest skal du vælge mellem manuelle- og automatiske citronpressere.

citronpresserMærke: KitchenAid

Pris: 399 kr.

Forhandler: Wupti.com

I den høje prisklasse kiggede vi først på denne citruspresser fra KitchenAid. Med denne kan du lynhurtigt lave en stor mængde citronsaft, som du kan bruge til at give maden mere smag. Med kun én hånd kan du presse juice, så det bliver ikke nemmere. Der er desuden et smart filter, som opsamler både frugtkød og kerner.

Det skal desuden nævnes, at man ikke kan putte denne citruspresser i opvaskemaskinen. Man er altså tvunget til at vaske den i hånden, hvilket dog ikke tager særlig lang tid.

 

 

citronpresser testMærke: Ankarsrum Assistent

Pris: 299 kr.

Forhandler: Wupti.com

Her er endnu en lækker citruspresser, som passer til din Assistent køkkenmaskine. Du får altså kun selve tilbehøret med i prisen og skal i forvejen eje en køkkenmaskine fra samme producent. Du kan selvfølgelig også bruge den til at presse andre citrusfrugter som appelsiner og clementiner.

 

 

citronpressereMærke: WMF Stelio

Pris: 354 kr.

Forhandler: Wupti.com

Her er et eksempel på en avanceret citruspresser, som kan købes til en fornuftig pris. Den har en motor på 85W, som er effektiv og samtidig lydsvag. Der medfølger 2 forskellige kegler, som man kan bruge til små- og store citrusfrugter. Den har kun én hastighed, hvilket er ganske fint til formålet. Materialet er mat stål, og materialerne er generelt i høj kvalitet. Der er automatisk start og stop, samtidig med at den har drypstop-funktion.

Èn kunde har valgt at give citronpresseren 5 ud af 5 stjerner med en positiv kommentar. Han siger, at den fungerer som den skal, og derudover er den nem at rengøre.

 

 

Citroner – Praktisk info

Det er muligt at opbevare citroner ved stuetemperatur, enten i en skål eller i køkkenskabet. Såfremt du opbevarer en citron i et skab, kan den typisk holde sig frisk i 14 dage. Vælger du at putte citronen i køleskabet i stedet, kan den holde sig frisk i 21 dage. Vil man opbevare citroner i op til 10 måneder, bør man putte dem i fryseren. Holdbarheden kan dog variere meget, alt efter hvor moden citronerne er ved køb. Citroner er uden tvivl den mest populære citrusfrugt i Danmark, da man kan bruge dem til rigtig meget forskelligt mad.

Citroner bliver især brugt til skaldyr, fisk, kød og salater, hvor et par dråber fra en citron kan gøre underværker. Sundhedsværdien af citroner er høj, da de har et stort indhold af C-vitamin og kalium. Når du skal købe citroner i supermarkedet, skal du først og fremmest kigge efter farven på citrussen. Derudover bør du holde dig væk fra rynkede citroner med en neutral farve.

Et sidste råd: Klik forbi Wupti.com og køb en ny citruspresser til dit køkken

Læs mere her: http://plus.politiken.dk/GASTRONOMI/Alt_Gastronomi/Citronpresser(2943).aspx

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk