Greenis saftpresser

0

I denne artikel vil du kunne blive klogere på, om en Greenis saftpresser er dette for dig. Vi kigger på hvilke fordele (og eventuelle ulemper), der er ved at købe en saftpresser fra Greenis. Derudover kan du forvente at læse en kort virksomhedsbeskrivelse, således at du kan blive klogere på, hvilke værdier Greenis prioriterer højest.

Greenis saftpresser F-9008

Greenis saftpresserPris: 2295 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Greenis F-9008 har ikke været på markedet i så lang tid i Danmark, men er på kort tid blevet en stor succes. Denne Greenis saftpresser kan købes i fire forskellige farver – henholdsvis brun, grå, sølv og sort. Greenis benytter sig af det samme teknologi, som man kender fra de øvrige slow juicer producenter som Hurom.

Det er en ganske elegant slow juicer med kun 65 omdrejninger i minuttet og lavt støjniveau. Brugervenligheden er i top, således at enhver uanset teknisk indsigt har mulighed for at bruge denne juicer. Med i prisen får du indsats til sorbetis og 2 filtersier (fin og grov).

Den store fordel ved en Greenis saftpresser fremfor en hvilken som helst anden slow juicer er, at du får 10 års produktgaranti. Du får desuden 2 års garanti på de øvrige dele, så du kan forvente, at det er et kvalitetsprodukt. Til sammenligning giver dig de fleste andre producenter “kun” 5-6 års produktgaranti. En Greenis slow juicer vil derfor være en god investering, da den kan bruges mange år fremover.

Prismæssigt er det en juicer, som vil være overkommelig for langt de fleste danskere. Kvalitetsmæssigt minder den meget om Hurom, men prisen er dog lavere.

Specifikationer:

Mål: 39 x 16 x 25 (højde x bredde x dybde)

Strømforbrug: 150 W

Om Greenis

De tre vigtigste ting for Greenis er henholdsvis holdbarhed, kvalitet og bæredygtighed. Dermed kan deres kunder være sikre på, at de udelukkende får produkter i højeste kvalitet. Greenis bruger meget tid og mange ressourcer på at forbedre deres organisation og ikke mindst produkter for at forbedre kvaliteten på alle parametrer.

Selve teknologien handler i høj grad om holdbarhed og lavt energiforbrug, hvilket i høj grad kommer til indtryk ved deres produkter. Designmæssigt er Greenis også meget med på beatet, da du kan forvente moderne produkter i flere forskellige farver. Sidst, men ikke mindst kan du regne med god service, hvis du køber en Greenis saftpresser. Det kommer bl.a. til udtryk i forhold til den lange garantiperiode.

Kilde: http://www.greenis-europe.com/

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk