Isknuser

0

Danskere foretrække i højere og højere grad at knuse is til at køle drinks, friskpresset juice og sodavand. Den findes mange blendere, der kan klare den opgave, men man kan også købe en decideret isknuser. Selvom vi har specialiseret os i saftpressere og blendere, så har vi også en vis viden om isknusere. Vi igangsatte denne test for at finde den bedste isknuser.

Bedste isknuser

bedste isknuser

Isknuser: Lacor

Pris: 349 kr.

Forhandler: Wupti.com

Ønsker man at købe en billig og samtidig effektiv isknuser, så kan man overveje denne model fra Lacor. Det er den model, vi har været mest tilfredse med i vores test, og det er der flere grunde til.

Den bedste maskine til at knuse is

Vil du have en perfekt maskine til at knuse is, så kan vi varmt anbefale denne Lacor isknuser. Den koster kun 349 kr. og for den pris får du en maskine i imponerende høj kvalitet. Skal du udelukkende bruge en maskine til at knuse is, så vil det sjældent kunne betale sig at købe en blender eller en anden type køkkenmaskine. Det kan i hvert fald ikke betale sig, når det viser sig, at prisen kan blive presset helt ned på 349 kr.

Nem anvendelig

Vi har kåret denne model som bedst i test, fordi den er nem og hurtig at bruge, når man skal knuse isterninger. Det eneste du skal gøre er i princippet at hælde isterninger i isknuseren, hvorefter du skal dreje på håndtaget. Ganske kort tid efter har du knust is, som du kan bruge i din drink. Vi gør opmærksom på, at man ikke bør knuse isterninger, som kommer direkte fra fryseren. Før du bruger din isknuser, bør du lade isterningerne ligge i kort tid.

Hvis du er i tvivl om noget, kan du med fordel anvende den manual, der følger med i pakken. Det er en økonomisk isknuser, fordi der ikke er behov for strøm, og den har en lang levetid. Der er naturligvis både fordele og ulemper ved en manuel isknuser, men ikke desto mindre har vi givet den topkarakter i denne test.

Specifikationer

  • Materiale: Stål og plast
  • Mål: 16 x 23 x 12 cm.

Elektronisk isknuser

isknuser

Producent: Gastroback

Pris: 799 kr.

Forhandler: Barlife.dk

Vil du lade din isknuser gøre alt arbejdet for dig, så bør du investere i en elektronisk isknuser. Inden for kategorien “elektroniske isknusere” vil vi bestemt mene, at denne model fra Gastroback er den bedste på markedet.

Knust is på 15 sekunder

Skal det gå hurtigt og / eller skal du knuse en stor mængde is, kan du med fordel købe denne Gastroback isknuser. På kun 15 sekunder kan den knuse is, som du kan bruge til at køle dine drikkevarer ned. Det er en meget effektiv isknuser, som arbejder med en motoreffekt på 100 watt. Den eneste umiddelbare ulempe ved denne elektroniske isknuser er, at den har et forholdsvis højt støjniveau. Kan du leve med det og sætter du pris på kolde drinks, så vil det være et pragtfuldt valg.

Brugervenligt panel

Du behøves ikke have den store tekniske indsigt for at anvende denne isknuser. Isknuseren er nemlig udviklet med et glimrende panel, hvor du hurtigt kan tænde og slukke mv.

Designmæssigt er det ligeledes en pragtfuld model, som er karakteriseret ved et elegant og stilrent look. Selvom det er en mindre detalje for de fleste, så er det ikke desto mindre rart at eje køkkenmaskiner, som byder på en flot stil. Det er en forholdsvis neutral isknuser rent designmæssigt, som fylder meget lidt i køkkenskabet. Det er den perfekte isknuser til køkkenet eller minibaren. Det er ikke usandsynligt, at vennerne vil blive lidt misundelig, hvis du inviterer dem hjem og og kan byde på iskolde drinks takket være din nye isknuser.

Spar tid og besvær fremover

Prismæssigt er den naturligvis en anelse dyrere end den manuelle model fra Lacor. Det kan dog godt betale sig at give lidt mere for en god isknuser, som kan spare dig tid og besvær fremover. Der er naturligvis mulighed for at bruge isterninger i drinks, men du kan også bruge isterninger til at køle flasker ned i en bowle eller lignende.

Specifikationer

  • Motoreffekt: 100 watt
  • Vægt: 1,9 kg.
  • Mål: 24 x 15 x 24 cm. (højde x bredde x dybde)

Eksklusiv isknuser

isknuser elektriskProducent: Ice Appliance

Pris: 1499 kr.

Forhandler: Barlife.dk

Ønsker du det bedste af det bedste, når du skal købe en ny isknuser, og du er villig til at give en mellemhøj pris? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, kunne denne isknuser fra Ice Appliance muligvis være noget for dig.

Den ultimative isknuser

Der er kun én grund til, at vi ikke har kåret denne isknuser som bedst i test, og det er prisen. Selvom det er en fantastisk maskine til isknusning, så synes vi, at 1499 kr. er en høj pris for en isknuser. For den private forbrugere vil det i hvert fald være en høj pris at betale for en maskine, som kun har ét formål – at knuse is. Dog kan det være en rigtig fin model til erhverv. Den er f.eks. oplagt at bruge af mindre caféer, diskoteker og barer.

Det kan dog også være den ultimative isknuser til hjemmet, hvis du har økonomien til det.

Opbevaringsspand på 3 liter

Denne isknuser er perfekt til dig, som ofte har brug for at lave store mængder isterninger. Skal du holde en stor fest i forbindelse med fødselsdag, bryllup eller noget helt tredje, vil denne isknuser hurtigt kunne blive din bedste ven. Isterningerne vil blive dispenseret i en stor opbevaringsspand med en kapacitet på 3 liter. Fra denne opbevaringsspand kan du hurtigt og nemt tage den ønskede is op ved at bruge den dertilhørende isske.

Glimrende stabilitet og høj ydeevne

Her har vi en isknuser med en ekstraordinær ydeevne på 12 kg. i timen. Den arbejder blot på 60-80 watt, men kan alligevel knuse en imponerende mængde isterninger på meget kort tid. Ydermere er den udstyret med praktiske sugefødder i gummi, så den altid står sikkert og stabilt.

Specifikationer

  • Motoreffekt: 60-80 watt
  • Vægt: 3,6 / 4,5 kg. (netto / brutto)
  • Mål: 24 x 15 x 24 cm. (højde x bredde x dybde)

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk