Juicepresso

0

Da vi udgav vores store test af slow juicere testede vi bl.a. Juicepresso, som vi skal se nærmere på i artiklen her. I den forbindelse har vi selvfølgelig også fundet frem til en dansk forhandler, hvor du kan erhverve Juicepresso Witt.

Juicepresso på nettet

Juicepresso witt

JuicepressoModel: Juicepresso Witt WJPS-1 slowjuicer

Pris: 1999 kr. (inklusiv fragt)

Forhandler: Wupti.com

Til venstre ser du Juicepresso Witt i grå. Hvis du ikke er så vild med farven, kan du også vælge at købe denne model i enten rød eller hvid. Umiddelbart vil den grå juicepresser dog passe bedst ind i de danske køkkener.

Slow juicer i høj kvalitet

Kvalitetsmæssigt minder Juicepresso meget om Hurom slow juicere, som er i meget høj kvalitet. Denne juicepresser udnytter næsten dobbelt så meget saft fra frugter og grøntsager sammenlignet med en traditionel saftpresser. Dette er muligt på grund af det lave antal omdrejninger. Den er udstyret med en 150 W motor, som er særdeles lydsvag. Det er altså muligt at føre en samtale, samtidig med at du presser frugter og grøntsager med din Juicepresso Witt. Umiddelbart vil man tænke, at en motor på 150 W ikke er særlig stærk. Det er dog ikke tilfældet her, for det er muligt både at presse gulerødder, nødder og bælgfrugter.

Kilde: http://www.juicepresso.com/

Bevare næringsstofferne

juicepresso wittEn anden stor fordel ved Juicepresso er, at den bevarer op til 68 % af næringsstofferne i frugt og grøntsager. Du kan altså forvente en juice med et højere indhold af vitaminer og mineraler. En almindelig juicepresser vil til sammenligning kun bevare omkring 17 % af næringsstofferne, hvilket er en markant forskel. Det afhænger selvfølgelig af den enkelte model, men slow juicere er generelt meget til at bevare de sunde næringsstoffer.

Producenten anbefaler, at man højst bruger juicepresseren i 20 minutter ad gangen.

Praktiske informationer

  • Ledningslængde: 1,2 meter
  • Motor: DC Motor
  • Tilslutning: 220-240 W
  • Vægt: 7,8 kg.
  • Omdrejninger: 40 pr. minut

Juicepresso pris

Prisen ligger på 2500 kr. for en Juicepresso Witt. Nogen vil mene, at det er en høj pris, men kvaliteten er uden tvivl tilsvarende.

Se den officielle præsentation af Juicepresso i videoen nedenfor:

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk