Kenwood AT641 saftpresser

1

Kenwood AT641 er en fremragende saftpresser, som passer til køkkenmaskinerne fra Kenwood – modellerne Chef og Major. Hvis du ejer en af disse to køkkenmaskiner, så kan du få glæde af denne saftpresser. I denne artikel vil du kunne læse vores vurdering af den populære saftcentrifuge.

Kenwood AT641 saftcentrifuge – Test og vurdering

kenwood at146 saftpresserPris: 899 kr. (Vejledende udsalgspris: 1149 kr.)

Forhandler: Kitchenone.dk

Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at denne saftpresser fungerer som tilbehør til en køkkenmaskine fra Kenwood. Derfor kan du kun anvende denne saftcentrifuge, hvis du er i besiddelse af en køkkenmaskine. Det fulde modelnavn er “Kenwood AT641 Juice Extractor Chef Major”, som er blevet et stort hit i både ind- og udland.

Stort rør til frugter og grøntsager

Det første vi bemærkede var det store påfyldningsrør, hvor der er plads til stort alle tænkelige frugter ogkenwood at641 saftcentrifuge grøntsager. Dermed er det muligt at presse saften ud af hele frugter og grøntsager. Det fremgår af billedet til højre, at det ikke er noget problem at fylde hele æbler i røret, hvilket er ganske praktisk. Diameteren er på omkring 7,3 cm., hvilket er større end gennemsnittet. Der er også en stor opsamlingsbeholder, hvor frugtkød bliver opsamlet. Når beholderen er fyldt, vil den være simpel at tømme og rengøre.

Kenwood AT641 er udstyret med et filter, som sørger for, at der ikke kommer noget frugtkød ned i saften. Tilmed er der en praktisk hældetud, som er med til at hindre spild.

Sidst, men ikke mindst medfølger der en kvalitetskande med en kapacitet på 1 liter. Hvorvidt du ønsker at servere direkte fra kanden er naturligvis op til dig.

Bruger- og rengøringsvenlig saftpresser

kenwood saftpresser at641Kenwood har lykkedes med at designe og udvikle en rengøringsvenlig saftpresser. Hvis du er effektiv, kan du rengøre den på få minutter. Tilmed er det en saftcentrifuge, som er særdeles nem at montere- og afmontere.

Designmæssigt er der også kun positive ord at sige om denne model. Den kommer med et flot sølv design, som bærer præg af meget høj kvalitet. Den har en vægt på 2,74 kg. og har fine mål i forhold til opbevaring. Vi kan tilmed berette om, at saftpresseren har en lang afløbstragt.

Støjniveau, hastighed og pris

Umiddelbart er der kun én ulempe ved Kenwood AT641, og det er støjniveauet. Den er nemlig relativ støjende i brug, ligesom det er tilfældet for mange andre saftpressere. Dog er støjniveauet ikke så voldsomt, at det vil have afgørende betydning for den samlede vurdering.

Når du bruger Kenwood AT641 i samarbejde med din køkkenmaskine, så må hastigheden maksimalt stå på 2. Det er vigtigt at følge denne anbefaling, så det ikke ender i en uheldig situation.

Den vejledende pris er som bekendt 1149 kr., men det er muligt at købe saftpresseren til en reduceret pris. Hos Kitchenone er prisen i skrivende stund 899 kr., hvilket er en rigtig god pris. På baggrund af vores test mener vi, at man får en rigtig god saftcentrifuge sammenlignet med den lave pris.

Video

Kitchenone.dk har lavet en videoanmeldelse af den omtalte Kenwood saftpresser. Videoen varer 1:30 minutter, og du kan se den nedenfor:

Specifikationer

 • Mål: 31 x 20 x 27 cm. (højde x bredde x dybde)
 • Vægt: 2,74 kg.
 • Kapacitet: 1 liter
 • Materiale: Plast
 • Garantiperiode: 2 år
 • Produktserie: Chef & Major

Læs mere her: http://www.kenwoodworld.com/da-dk/alle-produkter/kokkenmaskiner/chef-major-tilbehor/saftcentrifuge-at641

1 kommentar

 1. Hans Christensen den

  Købte Kenwood AT641 saftpresser for 14 dage siden. De tre første gange jeg tilsluttede maskinen kørte det hele som det skulle, men den fjerde gang havde selve låsemekanismen sat sig fast hvorfor tilslutning var umulig. Samtidig havde den ene bøjle til selve juicerhuset også sat sig fast hvorfor hængslet knækkede da jeg udløste bøjlen. Det er tydeligt at hængslerne der er udført af tyndt plastic simpelthen er underdimensionerede.
  Det samme gælder topspindlen på hovedmaskinen Chef XL Elite der efter ca 20 ganges brug er slidt i en sådan grad at den bør udskiftes. Den er tydeligvis underdimensioneret og udført i billig plast.
  Når man har investeret knap kr. 5000 i udstyret så burde man kunne forvente at den slags var gennemtænkt.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk