Købs- og brugsguide til saftpresser

0

appelsinjuice

  1. Find den rette saftpresser

Den første udfordring er at finde den helt rette saftpresser, og det kan godt være en svær opgave. Markedet for saftpressere er nærmest eksploderet de seneste år, hvor mange nye producenter og produkter er budt velkommen hos de danske forhandlere. Ligesom med stort set alle andre forbrugsvarer er der en verden til forskel i forhold til kvaliteten.

Når du skal finde den perfekte saftpresser, skal du tænke på dine individuelle krav og behov. Selvom vi har kåret den bedste saftpresser i forbindelse med vores saftpresser test, er den ikke nødvendigvis den rette for dig. Hvis du sætter pris på, at alle mineraler og vitaminer bliver bevaret, vil en slow juicer f.eks. være det rette valg for dig.

 

 

Når du skal købe en juicer, kan du stille disse spørgsmål til dig selv:

–       Hvilke frugter og grøntsager vil jeg benytte mig af?

–       Hvor ofte vil jeg bruge min juicemaskine?

–       Hvor store mængder har jeg behov for at lave?

–       Hvor mange penge vil jeg sætte af til en ny juicer?

–       Er der nogen specielle funktioner og muligheder, jeg prioriterer højt?

Ved at svare på disse spørgsmål har du specificeret dine krav og vil dermed have nemmere ved at finde den rette juicer. Det er især vigtigt at have gjort sig nogen tanker omkring det økonomiske aspekt. Det kan være svært at vide præcis hvor mange penge, man vil bruge på en juicer. Ikke desto mindre er det en fordel, hvis man har bestemt sig for en cirka pris. Finder du en frugtpresser til 1500 kr., er den ikke nødvendigvis bedre end den anden frugtpresser til 1000 kr. Pris og kvalitet hænger altså ikke nødvendigvis sammen, og det er netop derfor, vi laver de mange tests af juicere.

Vi har efterhånden beskæftiget os med saftpressere i mange år og kan konkludere, at det er især er de kendte producenter, der gør det bedst på markedet. I forhold til køb af juicere kan det stort set altid betale sig at give lidt ekstra penge for en juicer fra en kendt producent.

Nedenfor kan du se en kort liste over de mærker, som vi har bedst erfaring med:

–       Hurom

–       Philips

–       Gastroback

–       Kuvings

  1. Korrekt montering

Vi har efterhånden testet rigtig mange saftpressere og har dermed stor erfaring med montering af juicere. I de fleste tilfælde har det kun taget ganske få minutter at samle saftpresseren. I enkelte tilfælde har der været rigtig mange små dele, så det var kompliceret at finde hoved og hale i monteringen. Det kan være svært at vide på forhånd, om en saftpresser er nem eller svær at samle.

Når du skal samle din nye saftpresser, bør du først og fremmest finde manualen frem. Selvom det kan virke dødssygt at følge en manual, er den meget nødig i denne situation. Uanset hvilken juicer du køber, vil der altid følge en manual med, som enten vil være skrevet på engelsk og / eller dansk. Selvom man kan være meget ivrig efter at få sin saftpresser op at køre, er det nødvendigt at tage sig god tid med monteringen.

Hvis man ikke udfører monteringen korrekt, vil man kunne skade frugtpresseren. Ved de nye saftpressere vil det ikke være muligt at starte maskine, hvis ikke samtlige dele er samlet, som de skal.

Under normale omstændigheder skal du dog slet ikke bekymre dig om monteringsdelen. Der er typisk kun ganske få dele, hvor man næppe vil løbe ind i problemer. Når du først har samlet din nye juicer, skal du finde en praktisk placering på køkkenbordet. Den bør først og fremmest placeres tæt på en stikkontakt og med god afstand til andre køkkenmaskiner, inden den startes.

  1. Reklamation + returnering

Når du køber en juicepresser på nettet, har du altid som minimim 14 dages returret. Hos flere forhandlere har vi endda oplevet, at de har 30 dages returret. Du har dermed god til at returnere maskinen, hvis du ombestemmer dig eller finder et bedre alternativ. Når du skal returnere din saftpresser, er det vigtigt, at den bliver leveret tilbage i ubrudt- og originalt emballage. Hvis du har handlet på nettet, skal du selv sørge for at betale fragtomkostningerne i forbindelse med returneringen. I de fleste tilfælde er det en simpel proces, hvor du hurtigt får returneret pengene til din konto.

Ved køb af en saftpresser har du altid min. 2 års reklamationsret. Hvis du oplever nogen problemer med din juicer indenfor de første 2 år, kan du sende den ind til producenten og få den lavet kvit og frit. Vi har efterhånden stødt på mange juicepressere, hvor man får op til 5 års garanti på selve motoren. Netop garantiperioden er også værd at bemærke, når man skal vælge den rette juicepresser. Hvis producenten giver 5 års garanti på et produkt, kan man også forvente, at kvaliteten er i top. Handler du hos en af vores samarbejdspartnere, kan du forvente, at der er styr på tingene.

Comments are closed.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk