Magimix blender

0

Vi formoder, at du er havnet på denne artikel, fordi du overvejer at købe en Magimix blender. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken blender der er den rette for dig, så kan du med fordel læse videre. Vi præsenterer dig for de mest fremtrædende Magimix blendere, som kan købes i danske butikker. Hvis du er på udkig efter andre blendere, så kan du besøge denne side, hvor du finder gode tilbud på et stort udvalg af blendere.

Denne Magimix blender er bedst i test

Magimix blender

Model: 11610Sk

Pris: 1299 kr.

Forhandler: Kitchenone.dk

Først og fremmest er Magimix et anbefalelsesværdigt producent at vælge, hvis man ønsker den bedste blender til en fin pris. Vi har kigget nærmere på denne klassiske model, som i januar 2014 vandt en stor test hos Tænk, og den har ligeledes scoret højre karakterer i vores blender test.

Robust motor og 4 programmer

Er du træt af din gamle og sløve blender, så kan du med fordel skifte den ud med denne kraftfulde blender. Modellen kommer nemlig med en høj motoreffekt på 1200 watt, så den kan mere eller mindre bruges til alle tænkelige formål. Ydermere bliver den leveret med 4 forudindstillede programmer, hvilket også er et plus i sig selv. De 4 programmer byder på følgende programmer:

 • Dessert
 • Suppe
 • Is
 • Smoothies

Enkelt design og fantastisk brugervenlighed

Det er tydeligt, at Magimix har forsøgt at designe og udvikle en så simpel blender som overhovedet muligt. Designet er enkelt og stilrent, mens brugervenligheden er ganske fremragende. Der er 3 knapper “Stop”, “On” og “Pulse” samt en brugervenlig drejeknap, hvor man kan vælge program og hastighed. Selvom du ikke har den store erfaring med at bruge en blender, så vil du hurtigt kunne lære denne blenders funktioner og muligheder at kende. Der medfølger desuden et vandtæt låg, som du vil få stor gavn af under brug.

Takket være det simple design er det også en blender, som er nem at rengøre. Den rengøres så let som ingenting ved at tage kniven ud og vaske de forskellige dele.

Denne Magimix blender har en stor kande med en kapacitet på 1,8 liter. Derudover har vi givet modellen mange pluspoint for den udvidede garantiperiode. I stedet for 2 år, får man nemlig 3 års garanti ved køb af denne blender fra Magimix.

Turbo-plus funktion

Med denne Magimix blender kan du få lov til at opleve den fantastiske turbo-plus funktion. Der er tale omMagimix blender test en indbygget funktion, som sørger for at give indholdet den rette konsistens. Skal du f.eks. lave en portion smoothie, kan du være sikker på, at det vil få en god konsistens.

Inspiration  med over 80 opskrifter

Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har med din nye blender, så kan du benytte dig af den medfølgende opskriftsbog. I denne bog kan du få inspiration af over 80 opskrifter, I takt med at du bliver mere og mere erfaren, kan du forsøge at lave dine egne opskrifter eller kombinere flere opskrifter.

Lavt støjniveau trods høj motoreffekt

Køber man en blender med høj motoreffekt, så skal man forvente, at den har et vis støjniveau. Dog blev vi overrasket, da vi testede denne Magimix blender, da den kun støjer minimalt.

Magimix blender får gode anmeldelser på internettet

Med en simple Google søgning vil du kunne finde frem til en masse anmeldelser af den omtalte blender. Der er rigtig mange danske og udenlandske forbrugere, der har valgt at købe denne blender og efterfølgende skrevet en anmeldelse på nettet.

 • Whiteaway.com – Hos Whiteaway har danske forbrugere valgt at skrive en anmeldelse af denne model. På baggrund af 19 kundeanmeldelser har  11610SK fået en gennemsnitsbedømmelse på 4,7 ud af 5 stjerner. Man må derfor antage, at de danske forbrugere generelt er meget tilfredse med denne blender fra Magimix
 • Amazon.co.uk – Hos Amazon er der i gennemsnittet givet 4,7 ud af 5 mulige stjerner. Dette gennemsnit er beregnet på baggrund af 228 bedømmelser. Det er et fremragende gennemsnit og vidner om den høje kvalitet, som man kan forvente af en Magimix blender.

Såfremt du ønsker at lave friskpresset juice, kan vi anbefale dig at købe en Magimix saftpresser, som også er kendt for både brugervenlighed og kvalitet.

Vigtigste specifikationer

 • Motoreffekt: 1200 watt
 • Farver: Sort og mat krom
 • Antal programmer 4
 • Antal hastigheder: 4
 • Antal omdrejninger: 600-15.000 omdrejninger i minuttet
 • Kapacitet: 1,8 liter

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk