Omega juicer 707

0

Vi har tidligere udgivet et indlæg om Omega juicere, hvor vi kort omtalte Omega 707, som dette blogindlæg skal omhandle. Vi har testet topmodellen fra Omega, som du nu blive kan blive meget klogere på. Der er tale om efterfølgeren af Omega 606, som er et rigtigt godt alternativ til de bedste slow juicere på markedet.

Omega slow juicer 707

omega juicer 707Pris: 3495 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Vil du købe en billig og middelmådig slow juicer, så skal du ikke vælge denne model. Det er nemlig langt fra den billigste juicer, men til gengæld er det en af de absolut bedste. Der er tale om en slow juicer, som kan måle sig niveaumæssigt med Hurom. Modellen er derfor henvendt til den kvalitetsbevidste og kompromisløse forbruger.

Flot design i flere farver

Vi har testet Omega juicer 707, som først og fremmest byder på et flot og kompakt design. Designmæssigt vil den passende glimrende ind i alle moderne køkkener. Modellen kan købes i farverne chrome, hvid og metalrød. Vær dog opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er alle farver, som er på lager. Den klassiske farve er hvid, som typisk er den farve, som forbrugerne vælger.

Forbedret påfyldningsrør, si og materialer

Vælger man at betale mange penge for en juicer, så kan man også forvente høj kvalitet. Det får du i denomega 707 grad med Omega 707, som bl.a. byder på et forbedret påfyldningsrør. Omega har nemlig valgt at lave røret bredere end førhen. Dermed har man udviklet en selvfødende juicer, hvor ingredienserne ikke skal snittes i små skiver. Der er et eliptisk hul på 45 x 40 mm.

Omega 707 byder også på et stort tilbehørsprogram, som naturligvis også er et plus. Tilbehørsprogrammet indeholder bl.a. en blank og en grov si. Dermed har du rig mulighed for at kværne både hvedegræs, spinat o.l. Denne type ingredienser vil sjældent være muligt at kværne med en almindelig saftpresser.

Tilbehør – Samlet oversigt

  1. 3 x filtersier
  2. Rensebørste
  3. Stav
  4. Glaskande
  5. Brugsmanual / brugsvejledning (skrevet på engelsk)
  6. Pulp beholder (fremstillet i rustfrit stål)

omega sana juicer 707Ligesom du kender fra Omegas øvrige produkter, så er der selvfølgelig anvendt kvalitetsmaterialer. Der er udelukket tale om BPA fri materialer, som har en god holdbarhed. Med i prisen får du en særdeles attraktiv produktgaranti. Omega giver nemlig 10 års garanti på motoren og 5 års garanti på alle andre dele.

Godkendt rengøring og opbevaring

Omega 707 juicer er nem at skille ad efter brug. Rengøringen kan klares på under 5 minutter, da langt de fleste dele blot kan puttes i opvaskemaskinen. Den overskydende ledning kan med fordel opbevares under juiceren, hvor der er praktisk ledningsopbevaring.

Alsidig slow juicer med fremragende snegl

Der er stort set ingen begrænsninger med denne juicer. Omega 707 er nemlig kraftfuld og effektiv, hvilket gør det til en perfekt maskine til flere formål. Den skiller sig ud fra almindelige saftpressere, da den kan anvendes til at hakke hvidløg og krydderurter samt fremstille nøddesmør. Derudover kan den selvfølgelig også håndtere alle tænkelige frugter og grøntsager.

Juiceren er udstyret med en simpel og smart snegl. Sneglens fornemmeste opgave er at udvinde enzymer, mineraler og vitaminer. Det kan lade sig gøre ved at maskinen blot arbejder med 70-80 omdrejninger i minuttet. Dermed bevares både smag, næringsindhold og konsistens – helt op til 48 timer.

Den står stabilt plantet på bordet med sine 4 fødder, hvor den effektivt kværner ingredienserne. Du kan desuden glæde dig over en lydsvag maskine, som ikke vil genere dine ører.

Specifikationer

  • Mål: 32 x 18,7 x 42 cm. (højde x bredde x dybde)
  • Vægt: 6,4 kg.
  • Strømforbrug: 200 watt (70-80 omdrejninger i minuttet)
  • Garanti: 5 / 10 år (dele / motor)

Producent – hjemmeside: http://www.omegajuicers.com/

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk