Philips HR1874 juicer

0

Vi har efterhånden testet alle Philips saftpressere på markedet, men vi har endnu ikke testet Philips HR1874. Derfor bliver dette den første test og anmeldelse af den populære juicer fra Philips. Vi har glædet os til at teste, om denne model lever op til forventningerne, og om den er pengene værd sammenlignet med andre saftpressere. Det er en forholdsvis ny model, som er lanceret efter bl.a. HR1861 og HR1869.

Philips HR1874 juicer – Test og anmeldelse

philips hr1874 juicerPris: 1563 kr.

Samlet bedømmelse: ♦♦♦♦♦♦ (6 ud af 6 stjerner)

Forhandler: Wupti.com

Ved første øjekast ligner HR1874 alle andre Philips juicere, men vi fandt hurtigt ud af, at der er nogle væsentlige forskelle. Kigger man først og fremmest på prisen, så vil man opdage, at den er en anelse højere end de tidligere modeller. Dog er det også en ny model, som har nogle nye funktioner samt bedre funktionalitet. Sammenlignet med andre saftpressere på markedet, er det altså fortsat en konkurrencedygtig pris.

Juicer med citruspresser

Det første vi bemærkede ved denne HR1874 juicer er, at den kan bruges som citruspresser. Det er en unik funktion, som vi endnu ikke har set andre juicere kunne præstere. Køber du denne juicer, så får du nemlig leveret en citruspresser, som fungerer som tilbehør. Vil du f.eks. lave en lækker appelsinjuice, kan du bruge dit citruspressertilbehør. Takket være det selvroterende system og optimal hastighed, så kan du hurtigt presse citrusfrugter med dette tilbehør. Der er ikke behov for yderligere pressekraft.

Nem påfyldning af frugter og stor kapacitet

Synes du, at det er irriternede at skulle skære frugter ud, før du putter dem ned i din saftpresser. Hvis ja, philips hr1874 citrusså bør du vælge denne Philips HR1874 juicer, hvor det slet ikke er nødvendigt at bearbejde frugterne før brug. Ligesom de fleste andre juicere fra Philips er denne model nemlig også udstyret med et stort påfyldningsrør, som er designet til hele frugter.

Kapacitetsmæssigt er det en juicer, som er henvendt til store og mellemstore familier. Juiceren byder på et innovativt juice-presse-system og er udstyret med en omvendt si, som udnytter op til 10 % mere af frugtsaften. Forbedringen på 10 % tager udgangspunkt i en sammenligning af Philips mest populære saftpresser – HR1861. Afhængig af hvilke frugter og grøntsager du bruger, kan du lave op til 2,5 liter juice ad gangen. Der medfølger en juicekande med en kapacitet på 1,5 liter, mens frugtkødsbeholderen kan indeholde op til 1,6 liter. Skal du lave en stor portion juice, så er du altså ikke tvunget til at tømme maskinen for frugtkød hele tiden.

Stort set ingen begrænsninger

Der er nogle juicere, der har svært ved at håndtere specifikke frugter og grøntsager. Heldigvis har denne model nærmest ingen begrænsinger. Den har nemlig en motoreffekt på 1000 watt, og det er derfor muligt at presse selv de hårdeste grøntsager. Den vil altså sagtens kunne klare æbler, gulerødder, pærer, agurk osv. osv.

Afhængig af om du skal presse hårde eller bløde frugter / grøntsager, kan du skifte mellem de 2 hastigheder.

QuickClean teknologi

Hurtig rengøring er et stort plus, og det får du altså med denne Philips HR1874 juicer. Du kan opleve den philips hr1874fantastiske QuickClean teknologi, som giver dig mulighed for at rengøre din juicer i løbet af 1 minut. Selvom producenten angiver en rengøringstid på 1 minut, så bør du sætte omkring 2-3 minutter af til rengøring. Ikke desto mindre er det altså en juicer, der er nem at rengøre. Juiceren er udstyret med en poleret QuickClean si, som blot skal skylles efter brug.

Når du skal rengøre din HR1874 juicer, skal du blot hælde vand ned i nedstopperen. Dermed vil du skabe en fontæne af vand i maskinen, som vil skylle alle fibre væk. Det er en bemærkelsesværdig udvikling, da saftpressere generelt døjer med, at der sidder fibre fast i sien. Alle overflader på denne QuickClean si er glatte, hvilket gør den ekstrem nem at rengøre. Anvender du en almindelig køkkenbørste og skyller sien efter med varm vand, så er din juicen klar til brug igen. Det har altså aldrig været nemmere at fjerne de uønskede fibre.

Derudover skal det nævnes, at alle dele kan komme i opvaskemaskinen. Gider du ikke bruge tid på at vaske din juicer af i hånden, kan du altså blot skille den ad og putte de forskellige dele i opvaskemaskinen.

Frugtkødet samles i en beholder

Det kan hurtigt blive uoverskueligt, hvis frugtkødet spredes over det hele. Derfor er det en fordel, at denne Philips HR1874 juicer sørger for, at alt frugtkødet bliver samlet ét sted – nemlig i en stor praktisk beholder. Du skal derfor ikke bruge tid på at fjerne frugtkød fra bl.a. låget, fordi alt frugtkødet forbliver i beholderen. Det eneste du skal gøre er at tømme beholderen efter brug. Det er desuden en juicer med glatte hjørner og uden sprækker eller hjørner. Det er ligeledes faktorer, som er med til at gøre rengøringen endnu lettere.

Specifikationer

  • Motoreffekt: 1000 watt
  • Antal hastigheder: 2
  • Kapacitet: 2,5 liter
  • Juicekande: 1,5 liter
  • Frugtkødsholder: 1,6 liter
  • Påfyldningsrør: XXL (80 mm)

Videomateriale

Overstående video er på tysk

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk