Philips slow juicer HR1882/31

0

Her på bloggen er vi vilde med Philips saftpressere, men det er første gang, at vi skriver om en Philips slow juicer. Der er tale om modellen Philips HR1882/31, som vi har været så heldige at få lov til at kigge lidt nærmere på. I denne artikel vil vi komme med vores anmeldelse af den populære slow juicer.

Anmeldelse af Philips HR1882/31

Philips slow juicerBedømmelse: ♦♦♦♦♦ (5 ud af 6 stjerner)

Pris: 1998 kr.

Forhandler: Wupti.com

Til venstre ser du den slow juicer, som det hele handler om. Der er selvfølgelig tale om modellen Philips HR1882/31, som er forholdsvis ny på det danske marked. Den skiller sig ud fra de øvrige Philips saftpressere på en række væsentlige parametre, som du vil blive præsenteret for i denne anmeldelse.

Pres op til 1,5 liter saft ad gangen

En af de største plusser ved denne Philips slow juicer er, at du kan presse en større mængde saft ad gangen – hele 1,5 liter. Det er muligt takket være den stærke motor, som kan presse frugter og grøntsager kontinuerligt i op til 30 minutter. Kanden har en kapacitet på 1,5 liter, så der er mulighed for at lave friskpresset juice til hele familien eller til vennerne.

Motoren er netop det punkt, hvor denne model skiller sig væsentligt ud fra de øvrige saftpressere fra philips slow juicer hr1882/31Philips. Motoren på denne model arbejder nemlig med en motoreffekt på 200 watt, mens modeller som HR1871 og HR1869 og  har en motoreffekt på henholdsvis 800 og 700 watt. Udover at smagen og kvaliteten bliver bedre med en slow juicer, så kan du også glæde dig over en lydsvag motor. Du kan bruge din Philips slow juicer på et hvilket som helst tidspunkt på dagen, uden at du vil forstyrre andre i din husstand.

Den kraftige motor kan trække saft ud af alle frugter og grøntsager – selv de hårdeste grøntsager. Det er dermed intet problem at presse saften ud af grøntsager, rødbeder og lignende hårde grøntsager.

Smag og kvalitet i verdensklasse

Friskpresset juice er ikke bare friskpresset juice. Der kan være stor forskel på både smag og kvalitet, hvilket vi har oplevet med HR1882/31. Den skånsomme presseteknologi er hovedårsagen til, at smagen bliver så god, som det er tilfældet med denne juicer. Derudover er det muligt at bevare den højeste ernæringsværdi, fordi stort set alle vitaminer, enzymer og mineraler bliver presset ud af frugterne og grøntsagerne. Sien i juiceren er designet til at filtrere frugtkøden, så der kun er en tilpas mængde frugtkød tilbage i juicen.

Udstyret med praktisk dryp-stop funktion

Når du er færdig med at presse frugter og grøntsager, skal du ikke bekymre dig, om din slow juicer drypper. Denne Philips 1882/31 har nemlig en dryp-stop funktion, så du undgår, at der drypper juice ned på køkkenbordet.

Glimrende slow juicer til prisen

Det er de færreste slow juicere, som man kan købe til under to tusinde kroner. Med en pris på 1998 kr. kan du blive ejer af denne Philips slow juicer, hvilket vi vurderer til at være en rigtig fin pris. Det er ingen hemmelighed, at den er dyrere end de øvrige Philips modeller, men den kan til gengæld også levere juice i højere kvalitet og med en anelse bedre smag.

Video med Philips HR1882/31 slow juicer

Specifikationer

  • Antal hastigheder: 1
  • Beholder til opsamling af frugtkød: Ja
  • Farve: Sølv
  • Strøm: 200 W
  • Ledningslængde: 1,5 meter
  • Spænding: 220 V
  • Frekvens: 50 Hz

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk