Philips saftpresser HR1863

0

Så er det igen tid til at anmelde en populær saftpresser – Denne gang skal det handle om Philips saftpresser HR1863, som vi har haft fornøjelsen af at teste. Tidligere har vi også testet henholdsvis HR1861, HR1869 og HR1871, som også er interessante alternativer. Vi har valgt at lave denne test for at finde ud af, om Philips HR1863 er pengene værd, eller om man bør lede efter en anden frugtpresser.

Philips HR1863

philips saftpresser hr1863Pris: 878 kr.

Forhandler: Wupti.com

Selve designet er elegant, samtidig med at det er enormt praktisk. Den er nemlig rigtig nem og hurtig at tørre af for støv og snavs udvendigt. Først og fremmest vil vi gerne give Philips saftpresser HR1863 pluspoint for at være så nem at samle og ikke mindst bruge. Vi har sjældent oplevet en juicer med så høj brugervenlighed.

Kvalitet for alle pengene

Prismæssigt er det en af de absolut billigste modeller fra Philips. Selvom prisen er i bund, er kvaliteten ganske fremragende. Vi blev først og fremmest overrasket over, hvor meget juice den kunne presse ud af frugter og grøntsager. Vi kan på det punkt konkludere, at HR1863 rent faktisk er bedre end mange andre saftpressere på markedet.

QuickClean teknologi

Det er muligt at rengøre denne juicer på under ét minut takket være den unikke teknologi kaldet “QuickClean”. Netop den hurtige rengøring gør sig også gældende for de øvrige Philips frugtpressere, hvilket er en stor fordel. Alt frugtkødet samles i en beholder, som blot skal tømmes efter brug. Frugtkødsholderen er gennemsigtig, således at man kan holde øje med mængden af frugtkød.

2 liter juice på én gang

Med denne fancy saftpresser er det muligt at presse op til 2 liter juice på én gang. Dermed kan du lave juice nok til hele familien. Den er udstyret med en kraftig motor på 700 watt, som uden problemer kan håndtere alle frugter og grøntsager. Påfyldningsrøret måler 75 mm, således at du kan proppe hele frugter i røret. Der er altså ingen grund til at bruge tid på at skære frugterne i to eller flere stykker.

60 dages tilfredshed eller pengene tilbage

Philips har et helt klart mål om, at alle kunder skal være 100 procent tilfredse med deres køb. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dit køb, kan du altså vælge at sende varen retur og få pengene tilbage. Du får altså 60 dage med produktet, hvor du kan prøve det derhjemme. Denne tilfredshedsgaranti gælder for stort set alle Philips saftpressere og en række andre produktkategorier. Det er en rigtig stor fordel med denne tilfredshedsgaranti, så man kan være helt sikker på sit køb.

philips verden

Specifikationer: 

Type: Centrifugal juicer

Farve / Materiale: Aluminium

Antal hastigheder: 1

Ledningslængde: 1,2 meter

 

 

 

 

 

Kilde: http://www.philips.dk/c/madtilberedning/viva-collection-juicer-hr1863_00/prd/

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk