Vertikale vs horizontale juicere

0

I denne artikel vil vi kigge på både vertikale juicere og horizontale juicere. Du kan forvente at læse en kort beskrivelse af begge typer juicere. I den forbindelse vil vi komme ind på, hvilke fordele og ulemper der er ved henholdsvis horizontale- og vertikale juicere. Slutteligt vil vi komme med konkrete eksempler på vertikale og horizontale saftpressere, hvor vi vil omtale to juicere fra henholdsvis Greenis og Omega.

Vertikale juicere

En vertikal juicer kaldes også en opretstående saftpresser, som må betragtes som den mest populære type indenfor saftpressere. Disse saftpressere er udstyret med noget, der ligner en snegl, som sørger for at kværne og mase fibrene ud af dine frugter og grøntsager. Idéen ved denne metode er at bevare den størst mulige mængde vitaminer, mineraler, fibre og enzymer. Den helt store fordele ved de vertikale juicere er, at de fylder ganske lidt på køkkenbordet og i køkkenskabet. Derudover er de vertikale saftpressere generelt kendt for at have store påfyldningsrør (bl.a. Philips), hvilket også er en fordel.

Du kan bl.a. købe vertikale frugtpressere fra følgende producenter:

  • Hurom
  • Philips
  • Kuvings

Vertikale juicereProducent: Greenis

Pris: 2295 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Her er et eksempel på en vertikal juicer, som er fra producenten Greenis. Det er en forholdsvis ny juicer, som allerede er blevet en meget populær model. Det er en slow juicer, som anvender den samme teknologi, som man kender fra både Hurom og Omega. Køber du denne juicer, får du både filtersi og filterskærm med i pakken.

Garantiperioden vidner i høj grad om et produkt i høj kvalitet. Du får nemlig 10 års garanti på motoren og 2 år på alle andre dele. Der er kun ganske få andre juicer-producenter, som kan tilbyde garanti i samme størrelsesorden.

 

Horizontale juicere

Modsat vertikale juicere, så forstår processen liggende i stedet for stående. Kigger man på selve teknologien, så er der ikke den helt store forskel. Ligesom ved vertikale saftpressere bliver frugterne og grøntsagerne kværnet gennem en filtersi i en ganske skånsom proces for at bevare de sunde næringsstoffer. Fordelen ved de horizontale juicere er, at de er mere alsidige maskiner, fordi de ofte er udstyret med tyller og / eller filtersier. Derudover er de ganske effektive til både hvedegræs og bladgrønt. Ulempen ved de horizontale juicere er, at de typisk fylder en del mere. De horizontale saftpressere betragtes også som de traditionelle / gammeldags modeller.

Du kan bl.a. købe horizontale juicere fra følgende producenter:

  • Z-star
  • Matstone
  • Omega
  • Champion

horizontale juicereProducent: Omega

Pris: 3195 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Her ser du en glimrende horizontal juicer, som kan bruges til mange formål. Omega 8226 er i glimrende kvalitet ligesom producentens øvrige produkter. Den kan sagtens håndtere alt fra æbler og appelsiner til vindruer, bær og krydderuret. Derudover er den også et glimrende valg for dig, der godt kan lide at lave juice med hvedegræs.

Den kører med 75-80 omdrejninger i minuttet, hvilket gør at den kan fremstille juice, som indeholder op til 60 % flere næringsstoffer end de traditionelle saftpressere. Denne model er godkendt til kommerciel brug, men vil også være et glimrende valg for dig som privatperson. Du får 6 års garanti på alle dele – både motor og øvrige dele.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk