OBH blender

0

Siden vi udgav vores test af blendere, har vi skrevet en håndfuld artikler om blendere fra udvalgte blendere. Denne gang er turen kommet til OBH og deres efterspurgte blendere. I artiklen forsøger vi at give dig svaret på, hvorvidt det kan betale sig at investere i en OBH blender eller ej. Vi har udvalgt 4 af de mest solgte blendere fra OBH, som vi ligeledes vil omtale i artiklen.

billige obh blendere

OBH blender 6632

OBH blender 6632Pris: 429 kr.

Forhandler: Wupti.com

OBH 6632 er en af de mest solgte blendere fra producenten. Det er en elegant blender i et eksklusivt og unikt design. Det er muligt at mixe og blendere bl.a. milkshake, babymad, sauce og suppe med denne effektive blender på 600 watt.

Den er endda velegnet til at knuse isterninger og har en stor glaskande med en kapacitet på 1,5 liter. Knivene i blenderen er fremstillet af rustfrit stål. Blenderens låg, glaskande og aftagelige knive kan med fordel komme i opvaskemaskinen. Vi kan varmt anbefale denne OBH blender, da man får en blender i høj kvalitet til en acceptabel pris.

 

OBH 6654

OBH blender 6654Pris: 489 kr.

Forhandler: Wupti.com

I samme prisklasse har vi også set nærmere på OBH 6654, som ligeledes er en efterspurgt blender. Denne blender har også en glaskande på 1,5 l. Den har desuden 2 hastigheder og en moment funktion. Knivdelen er aftagelig, og den er nem at rengøre. Motoren er en anelse mindre end 6632. Dog er den 500 watt motor effektiv nok til at blende og mixe forskelligt mad, ligesom det er muligt at knuse is og bolcher til drinks.

Det er en sort OBH blender med et neutralt design.

 

OBH 6638 blender

OBH 6638 blender

Pris: 599 kr.

Forhandler: Wupti.com

I den lidt højere prisende har vi OBH 6638 Pro Mix blender, som er udstyret med en kraftig 1000 w motor. Glaskanden kan rumme op til 1,75 liter, mens de 6 knive med savtakker sikre effektiv knusning af is og frosne madvarer. Denne OBH blender har et forudstillet program til knusning af is og smoothie.

 

OBH 6620 smoothie maskine / blender

OBH 6620Pris: 295 kr. kr.

Forhandler: Wupti.com

Sidst, men ikke mindst har vi kigget på en decideret smoothie maskine / blender. Der er tale om OBH 6620 Smoothie Twister, som er en praktisk blender, som du kan tage med dig på farten. Med denne blender kan du lave en lækker smoothie på ganske få sekunder. Dermed kan du nyde en dejlig smoothie, uanset om du befinder dig i bilen, i toget eller på cyklen.

Med i prisen får du 2 stk. bægere med drikketud på 600 ml. Rengøringen er forholdsvis nem, da både drikketud, bægere og knivdel kan tåle en tur i opvaskemaskinen. Denne OBH blender er udstyret med en 300 watt motor.

Andre populære blendere:

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk