Philips blender

0

Flere og flere danskere vælger at købe en Philips blender, og det er ikke helt tilfældigt. Vi har brugt de seneste par dage på at kigge på Philips blendere i forskellige prisklasser. I artiklen vil du blive præsentere for de blendere, som vi har fået det bedste indtryk af. Vi vil tilmed henvise dig direkte til en forhandlerside, hvor du kan købe de omtalte blendere. Hvis du har læst vores store test af blendere, vil du vide, at Philips vandt en flot 2. plads i testen.

billig philips blender

Testvinder – Philips blender 2096

philips blender testPris: 649 kr.

Forhandler: Wupti.com

Hvis du spørger os, så er Philips blender 2096 i rustfrit stål den bedste blender fra producenten. Det er en innovativ blender med triple action knivsystem. Den er udstyret med en 800W motor, som kan klare enhver opgave. Det er mulige at bruge blenderen til både frugter, grøntsager og endda is. Du kan med fordel bruge multihastighedsfunktionen, hvor du kan både kan blende, hakke og knuse. Kniven er placeret forskudt for midten af glasset, hvilket skaber turbulens og blander ingredienserne på den bedste måde.

Blenderglasset har en kapacitet på 2 liter og er lavet af højkvalitetsglas. Fordelen ved dette specielle glas er, at det er ridsefrit, ligesom at det gør det muligt at tilberede varme ingredienser. Køber du Philips blender 2096, så kan du desuden glæde dig over høj brugervenlighed ved hjælp af pulse-knappen. Du kan desuden bruge smoothie-knappen, hvor du kan lave den lækreste smoothie med blot ét tryk på knappen.

En sidste fordel ved denne blender er, at den er nem at rengøre. Det skyldes, at alle dele undtagten hoveddelen kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Philips HR2874

philips blender smoothiePris: 469 kr.

Forhandler: Wupti.com

Med Blend & Go kan du tilberede lækre smoothies, supper, shakes eller endda cocktails. Med den fantastiske On-the-Go flaske kan du nyde de blendede drikke, som du bedst kan lide, uanset hvor du befinder dig. Du får en multihakker, som kan hakke både grøntsager og kød – f.eks. nødder, løg og urter i små stykker.

Blenderen har en 350W motor og bliver leveret med en flaske med en kapacitet på 0,6 liter. Blenderkniven er aftagelig, og samtlige dele kan komme i opvaskemaskinen. Blenderen har kun én hastighedsindstilling, så der er ikke så meget at tage fejl af.

 

Philps HR2105

philips blenderPris: 249 kr. (Vejledende salgspris: 399 kr.)

Forhandler: 10-4.dk

Denne Philips HR2105 har en halvt så stor motor som 2096 – Motoren er på 400W, hvilket dog kan være tilstrækkeligt for mange danskere. Du får en Philips blender, som er udstyret med et 1,5 liters blenderglas, en 4-stjerne kniv, som tilsammen kan sørge for fremragende tilberedning af mad og smoothies.

Selvom det er en blender i den lave prisklasse, er den alligevel udstyret med et par skridsikre fødder og ledningopbevaring. Du har mulighed for at prøve dette produkt i 60 dage og returnere det, såfremt du ikke er helt tilfreds. 10-4 har lige nu et glimrende tilbud, hvor du kan spare 38 % på denne blender.

Læs også disse artikler om blendere:

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk