Vitamix blender

0

Efter ønske fra en stor gruppe læsere har vi forsøgt at finde frem til den bedste Vitamix blender. Vitamix er en producent, som vi ikke tidligere har kigget på. Derfor kan du først og fremmest forvente at læse en kort introduktion til virksomheden og blive klogere på, hvad de kan tilbyde. Vi har besøgt en håndfuld butikker og webshops, hvortil vi har udvalgt den bedste forhandler pt. Hos den udvalgte forhandler har vi fundet 3 Vitamix blendere, som vi vil introducere dig for i artiklen.

vitamix blender

Vitamix

VitaMix Corporation er en amerikansk virksomhed, som har eksisteret siden 1921. Grundlæggeren, Willian Grover Barnard, var med til at markedsføre nogle af de første moderne køkkenmaskiner på markedet. VitaMix er i høj grad kendt for deres TNC 5200 blender, som har oplevet stor efterspørgsel de sidste mange år. Dog har VitaMix også produceret en lang række andre blendere, som har mange af de samme egenskaber som TNC 5200. VitaMixs produkter kan efterhånden købes over hele verden. Produktionen foregår i USA, hvor man udelukkende bruger de bedste materialer.

Vitamix blender test


vitamix blenderModel: 
TNC 5200

Pris: 4900 kr. (Vejledende pris: 5095 kr.)

Forhandler: Domotech.dk

Som vi allerede har været kort inde på, betegnes TNC 5200 som den mest populære blender fra Vitamix i øjeblikket. TNC 5200 kan købes i både hvid, sort og rød. Igennem årerne har denne blender fået rigtig meget ros for dens fantastiske kvalitet.

Kraftig blender

Denne Vitamix “TNC 5200” blender er en af de absolut mest kraftige blendere på markedet. Ved maksimal ydelse yder blenderen mere end 2HK, hvilket kommer til udtryk igennem det færdige resultat. Omdrejningerne kan indstilles i intervallet 1.000-24.000 omdrejninger pr. minut. Det er endda muligt at vælge en turbo-indstilling, hvor blenderen arbejder på hele 30.000 omdrejninger. Ved turbo-indstillingen vil knivspidserne opnå en hastighed på cirka 385 km./t. Blendekanden er fremstillet af BPA fri plast, som er et specielt materiale, som suger indholdet hen til knivbladende på blenderen.

Køber du denne Vitamix blender TNC 5200 hos forhandleren, får du en masse tilbehør med i pakken:

  • Vådkande med låg (kapacitet: 2 liter)
  • DVD (Quick-start manual)
  • Rørepind (presse ingredienserne mod bladene)

Som du måske har bemærket, så er det ikke en helt billig blender. Du skal købe denne blender, fordi det er en af de bedste blendere på markedet, hvad angår effektivtet, brugervenligheden og kvalitet. I forhold til rengøring er det ligeledes en praktisk blender. Det er dog værd at bemærke, at kanden ikke må komme i opvaskemaskinen. Man bør derfor vaske kanden i hånden, hvis man vil forlænge holdbarheden.

En af de store fordele ved at købe denne blender fra Vitamix er, at du får hele 7 års garanti.Det er meget sjældent, at man støder på blendere med en så lang garantiperiode. Ikke desto mindre er det et kvalitetsstempel, som endnu engang understøtter den høje kvalitet. Det skal dog nævnes, at garantiperioden kun gælder ved privatbrug.

Specifikationer

Højde x bredde x dybde: (51 x 18,5 x 21 cm.)

Vægt: 5 kg.

Strømforbrug: 230 V (1000-1200 watt)

Vitamix “Vita-Prep3” Blender

Vitamix blender testModel: Vita-Prep3

Pris: 11250 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Selvom Vitamix er kendt for at procucere kraftfulde blendere, så er der ingen af de øvrige modeller, der kan måle sig med Vita-Prep3. Den leverer 3 HK, hvilket er væsentlig mere end langt de fleste andre blendere på markedet. Blendere anvendes af professionelle kokke over hele verden, hvor den bl.a. bliver brugt til at blande hårde puréer eller snitte lækre råvarer. Med denne blender er mulighederne nærmest uendelige. Den kan bruges privat, men er mest egent til professionelt brug pga. egenskaberne og ikke mindst prisen.

Hos Domotech.dk er Vita-Prep3 en bestillingsvare, som kan leveres i løbet af 3-4 dage.

Specifikationer

Højde x bredde x dybde: (53,4 x 20,3 x 22,9 cm.)

Vægt: 5,9 kg.

Omdrejninter: 1.000-37.000 pr. minut.

Vi har også testet disse blendere:

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk