Smoothie maskine

0

På baggrund af mange modtagende mails kan vi konkludere, at vores læsere er vilde med smoothie. Vi har efterhånden modtaget mange henvendelser fra læsere, som har været interesseret i at købe en smoothie blender. Vi har nu valgt at tage emnet op og vil kigge nærmere på, hvad en god smoothiemaskine skal kunne. Som altid har vi naturligvis også testet en række maskiner, så du kan finde den bedste maskine til at lave smoothies med.

Populære smoothie maskiner / saftpressere:

Hvad er en smoothie?

Kort beskrevet er en smoothie en drik, som typisk er lavet på is, frugt og mælk. På mange måder minder smoothies om milkshakes med en enkelt undtagelse. En milkshake vil oftest være helt flydende, mens en smoothie vil være tyktflydende, da den indeholder is. Man kan bruge en lang række ingredienser i en smoothie, hvor de mest almindelige er banan, jordbær og hindbær. De fleste er klar over, at det koster en mindre formue at købe en smoothie på en café. Derfor kan man fordel selv lave en lækker drik, hvis man blot er ejer af en smoothie maskine.

Bedste smoothie maskine

smoothie maskine

Producent: OBH

Pris: 599 kr.

Forhandler: Wupti.com

I vores test af smoothie maskiner var denne OBH 6638 Pro Mix blender vores helt store favorit. Det er en meget effektiv blender på ikke mindre end 1000W. På grund af den kraftige motor er det intet problem at knuse selv is og frosne bær. Denne modellen er endda med forudindstillet program til knusning af is, smoothie og intervalfunktion. Denne smoothie maskine er udstyret med seks knive, således at den nemt og hurtigt kan knuse is til din smoothie.

Som du måske kan antyde på billedet, er der trinløs hastighedsregulering, så du kan vælge den hastighed, der passer bedst til formålet. Glaskanden kan rumme 1,75 liter, hvilket er en tilpas størrelse for langt de fleste familier / husstande.

Opvaskedelen bliver klaret på ganske kort tid, da både glaskande, knive og låg kan tåle en tur i opvaskemaskinen.

smoothie blenderProducent: Electrolux

Pris: 399 kr.

Forhandler: Wupti.com

Hvis du ikke har 599 kr. liggende til en ny smoothie blender, kan du i stedet overveje denne maskine, som koster 200 kr. mindre. Der er tale om en lille, praktisk sportsblender med en tilhørende drikkedunk. Med denne smarte maskine kan du lave smoothies hvor som helst, og hvornår som helst. Denne Electrolux blender er den helt rette for dig, der har brug for at tage din smoothie med på farten.

Den er kategoriseret som en “sportsblender”, men den kan naturligvis også bruges til andre formål end sport. Det er muligt at tage knivene af, hvilket gør rengøringen meget simpel. Selve glasset er BPA fri, således at det kan gå i opvaskemaskinen. Derudover har den praktisk opbevaring af ledningen.

Selvom motoren “kun” er på 300W, skal du ikke tage fejl af, at det er en kraftfuld blender. Glaskanen kan indeholde 0,6 liter.

Det skal en smoothie maskine kunne

Når du skal købe en maskine til at lave smoothies bør du først og fremmest fastlægge dine behov. Hvis du har tænkt dig at lave smoothies hver dag, kan det hurtigt betale sig at købe en større model. Er du mere typen, der får lyst til en smoothie en gang i mellem, kan du vælge at købe en billigere maskine. Ved de dyrere model kan du også forvente, at motoren er robust, således at den ikke har problemer med is og frosne madvarer. De mindre modeller vil ofte have modeller med at knuse frosne bær. Du må også være opmærksom på, hvor store mængder du kan lave ad gangen. Hvis I er en hel familie, der er vilde med smoothies, bør I købe en maskine med en stor glaskande.

Sidst, men ikke mindst vil det være en god idé at købe en smoothie maskine, hvor alle (eller de fleste) dele kan komme i opvaskemaskinen.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk