Bosch stavblender

0

Vores kære læsere har efterspurgt en Bosch stavblender, så nu kommer vi til undsætning. Vi har før skrevet om Bosch saftpressere, og er nu tiden kommet til stavblendere fra den samme producent. Vi har testet en række Bosch stavblendere, som vi vil præsentere jer for i artiklen. Stavblenderne er fundet hos Wupti og kan købes til overkommelige priser på nettet.

stavblender

Bosch stavblendere

Bosch stavblender MSM87165Modelnavn: MSM64010

Pris: 664 kr.

Forhandler: Wupti.com

Her får du en stavblender med 12 hastigheder og en solid motor med en effekt på 1200 watt. Selvom den er udstyret med en stor motor, så er den ganske lydsvag. Med i prisen får du en minihakker og mikserkande. Stavblenderen er i en praktisk sort farve og bærer desuden præg af kvalitet og elegance. Ønsker du maksimal ydelse, så kan du med fordel benytte dig af turboknappen. Du kan forvente et perfekt resultat med mikserfoden i rustfrit stål med en 4-bladet kniv. Den store hakker kan bl.a. bruges til at hakke urter, nødder, løg og ost.

Du kan ligeledes glæde dig over en Bosch stavblender, som er nem at anvende på grund af det enkle design og forholdsvis store knapper. Langt de fleste dele kan tåle en tur i opvaskemaskinen, hvilket er fordelagtigt i forhold til rengøringsdelen.

Bosch stavblenderModelnavn: MSM64010

Pris: 249 kr.

Forhandler: Wupti.com

Hos Wupti faldt vi ligeledes over denne røde stavblender, som kan købes til en fornuftig pris. Den har en mindre motor end den førstnævnte stavblender. Motoren kører på 450 watt og er ligesom de øvrige Bosch stavblendere stillegående og vibrationssvag. Det er en ergonomisk og slank stavblender, som enhver uanset erfaring i et køkken vil kunne håndtere. Med denne Bosch stavblender får du en praktisk mikserkande, som kan bruges i forskellige situationer. Som du kan se på billedet, får du et transparent bæger med både låg og måleskala. Mixerfoden er fremstillet i kunststof og er udstyret med en kniv i rustfrit stål.

Generelt om stavblendere fra Bosch

En Bosch stavblender er noget for dig, som ønsker at købe en stabil og funktionel stavblender til en overkommelig pris. Afhængig af hvor meget tilbehør du vil have med, kan du købe en Bosch stavblender fra kun 249 kr. Der er et begrænset udvalg af stavblendere fra producenten, men de få blendere producenten står bag er ikke desto mindre i meget høj kvalitet. Wupti.com er fortsat den forhandler, som vi vil anbefale at besøge, hvis man ønsker at købe en stavblender fra Braun, Bamix eller Bosch.

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk