Kitchenaid stavblender

0

Hos Saftpresseren.dk er vi vilde med produkter fra Kitchenaid. Vi har før skrevet artikler om både Kitchenaid juicere og blendere, og nu er tiden så kommet til stavblendere. På forhånd havde vi et mål om at finde den bedste Kitchenaid stavblender, og det er naturligvis lykkedes. I artiklen kan du læse en kort introduktion til de 2 bedste Kitchenaid stavblendere på det danske marked. Vi har ligeledes fundet videopræsentationer af de to stavblendere, som du kan opleve i artiklen.

Her er den bedste Kitchenaid stavblender

kitchenaid stavblenderModel: 2571EER

Pris: 1499 kr.

Forhandler: Whiteaway.com

Vi har været imponeret over denne stavblender fra Kitchenaid, som byder på høj kvalitet til en lav pris. Det er en kraftfuld blender med 5 optimerede hastigheder og 3 aftagelige blenderknive. Uanset hvilken opgave du skal i gang med, kan du finde et redskab, der passer til formålet. Du kan f.eks. skumme mælk til din kaffe, piske flødeskum til din kage eller knuse is til drinks eller lignende. Med i prisen får du 2 blenderarme i rustfrit stål, som har rigtigt mange egenskaber. Du får leveret denne Kitchenaid stavblender i en praktisk opbevaringsboks, så du bedre kan holde styr på det medfølgende tilbehør.

Blenderen er udstyret med en god og stabil DC motor, som har en motoreffekt på 180 watt. Der er 5 tilbehørsdele, så du både kan hakke, knse, blendere og purére med denne fleksible stavblender.

Videopræsentation af 2571EEr

Specifikationer

  • Effekt: 180W
  • Hastigheder: 5
  • Længde på ledningen: 152,4 cm.
  • Vægt: 3,5 kg.

Det gode alternativ – KitchenAid 3581ECA

kitchenaid stavblender testModel: 2571EER

Pris: 2399 kr.

Forhandler: Whiteaway.com

I den lidt dyrere afdeling kan du også overveje, om denne KitchenAid 3581ECA stavblender er noget for dig. Ønsker du en stavblender i højeste kvalitet, hvor brugervenligheden ligeledes er prioriteret højt, så er denne blender et godt bud. Det er en ledningsfri og strømlinet blender, som er udstyret med et 12V Li-ion batteri. En af de store fordele ved netop denne stavblender er, at den har LED-feedback ved lav batteristand.

Alt-i-1 stavblender med mange hastigheder

Stavblenderen leveres med et ergonomisk design, ligesom den har 5 forskellige hastigheder. Den største nyhed ved blenderen er dog, at den er ledningsfri, hvilket gør den meget nemmere at arbejde med i køkkenet. Du slipper nemlig for at skulle bøvle med ledninger, når du f.eks. skal bruge blenderen til at piske fløde. Blenderen kører med samme motoreffekt som testvinderen i denne artikel. Den er dermed kraftig nok til at kunne klare alle tænkelige arbejdsopgaver i et køkken. Du får tre knive med til denne blender, som er nemme og hurtige at skifte ved behov. Knivene består af henholdsvis et stjerneknivsblad, S-knivblad og mælkeskummer. Man har derfor en alt-i-1 stavblender og slipper derfor for at skulle investere i en decideret blender eller tilbehør. Der medfølger i øvrigt en god kande med en kapacitet på 1 liter.

Se den omtalte Kitchenaid stavblender i aktion her:

Specifikationer:

  • Motoreffekt: 180 watt
  • Opladningstid: 3 timer
  • Vægt: 4,5 kg. (inkl. tilbehør og boks)

Læs vores test af stavblendere her

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk