Kitchenaid blender test

1

Når man skal på udkig efter en blender, kan man næsten ikke undgå at falde over en Kitchenaid blender. Det er en realitet, at Kitchenaid er en af de absolut største og mest populære producenter af blendere. Hvis du har fulgt med bloggen, vil du vide at vi før har skrevet om Kitchenaid og deres juicere. Dog er der er ingen tvivl om, at producenten er mest specialiseret indenfor blendere end juicere.

Kitchenaid blender tilbud

Vi har glædet os til at præsentere jer for denne Kitchenaid blender test, hvor vi på forhånd udvalgte en række blendere. I artiklen vil vi dog nøjes med at præsentere jer for den bedste Kitchenaid blender på baggrund af vores testresultater

Kitchenaid artisan blender

kitchenaid blenderPris: 1599 kr.

Forhandler: Wupti.com

Denne Kitchenaid Artisan blender er ubetinget den bedste blender fra Kitchenaid. Den har før vundet en pris i Politiken (2013), og den har nu også vundet denne Kitchenaid blender test. Blenderen som du ser til venstre kan også købes i farverne hvid / creme, lilla, grøn, sort og en række andre farver. Den mest populære model er i øjeblikket Kitchenaid blender i sort, som også er den mest praktiske farve. Hos forhandleren kan du lige nu købe modellen i 12 forskellige farver, så du kan finde en farve efter netop din smag.

All around blender + høj brugervenlighed

Modellen er også kendt som BECl4 og kan købes til en overkommelig pris hos forhandleren. Her har du mulighed for at købe en all round blender, som kan klare langt de fleste opgaver. Det er f.eks. muligt at mikse en kagedej, blende en lækker milkshake, hakke både frugter, grøntsager og nødder samt knuse is til cocktails o.l. Med blenderen kan du forvente et ensartet resultat, og den kan med fordel anvendes til både bløde og hårde madvarer. Den populære Kitchenaid blender er håndbygget i USA, hvor der har været fokus på at designe en brugervenlig blender med lang levetid. Producenten har udelukkende anvendt de bedste materialer og anvendt en stabil motor, som kan holde i mange år. Høj brugervenlighed er sikret takket være det moderne “clean touch-betjeningspanel”. Du bliver desuden introduceret for blenderens Soft Start-funktion, hvor blenderen starter langsomt op, og hvor man efterfølgende kan øge hastigheden.

Hastighedsindstillinger og kombinationsmuligheder

Denne Kitchen Artisan blender er udstyret med en stærk motor med en effekt på 550 watt. På trods af den høje motoreffekt, så kan du glæde dig over en meget lydsvag model. Du kan frit indstille hastigheden, hvor der er 5 forskellige indstillinger. I alt er der 10 kombinationsmuligheder sammen med “pulse”-funktionen.

Vi anbefaler, at du ser nedenstående videopræsentation af blenderen:

 

1,5 liter glaskande + ekstra 0,75 liter glaskande

Der medfølger en god mixerkande med en kapacitet på 1,5 liter og en ekstra glaskande med en kapacitet på 0,75 liter. Den ekstra glaskande er fremstillet af kunststof-glas. Begge glaskander tåler opvask, hvilket er en markant fordel, når det kommer til rengøring. Blenderglaskanden har en praktisk hældetud og et låg med målebæger. Denne fine Kitchenaid blender er desuden udstyret med en slidstærk og patenteret kniv i rustfrit stål. Du kan med fordel anvende den mindre glaskande, hvis du skal have klaret mindre opgaver såsom suppe til en person eller vil lave hjemmelavet pesto.

Køb som outlet-vare

Hos forhandleren har du faktisk mulighed for at købe denne model som outlet-vare. Her vil du typisk kunne spare 100-200 kroner på udvalgte varver. Dog skal du være klar over, at outlet-varerne før er pakket ud, men normalt ikke er taget i brug. Uanset om du køber blenderen som ny eller outlet-vare, så får du naturligvis to års reklamationsret. Hvis du køber en Kitchenaid artisan blender hos forhandleren, så får du fri levering, uanset hvor du bor henne i Danmark. Du kan desuden glæde dig over, at der ikke bliver krævet ekstra gebyr ved kortbetaling.

Kitchenaid blender tilbud

Der er rigtig mange forhandlere af denne Kitchenaid blender. I følge vores oplysninger er Wupti den billigste forhandler i øjeblikket. Der vil også være mulighed for at finde gode tilbud på blendere fra Kitchenaid – f.eks. som outlet-vare. Vi vil løbende opdatere denne artikel, hvis vi støder på gode tilbud på blendere fra producenten. Dog skal du være velkommen til at kontakte os, hvis du finder en billigere forhandler.

 • Vægt: 5,4 kg.

Info om produceten: http://www.kitchenaid.com/

1 kommentar

 1. Hej
  Først TAK for en super go hjemmeside.

  Jeg står for at skulle købe en blender og har et spørgsmål til motoreffekten på bl.a. blender.

  Magimix model 11610Sk har en effekt på 1200 watt
  Kitchenaid Artisan (BECI4) har en effekt på 550 watt

  Umiddelbart tænker jeg, at 1200 watt er det bedste, men I er ret begejstrede for Kitchenaid selvom den “kun” har 550 watt (og det er TÆNK også).

  Håber I kan hjælpe – på forhånd tak.

  Bh
  Lis

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk