Alessi citruspresser

0

Vi fik for nylig en mail fra en læser, som havde læst vores store test af citruspressere. Denne læser bemærkede, at vi ikke havde omtalt producenten, Alessi, og deres citruspressere i testen. Efter denne henvendelse kiggede vi nærmere på producenten og deres udvalg af citruspressere. I denne artikel vil vi kigge nærmere på en udvalgt Alessi citruspresser, som vi kan varmt kan anbefale. Herefter kommer vi med en kort virksomhedspræsentation, så du kan blive klogere på producenten bag.

Alessi citruspresser Aluminium


alessi citruspresser
Pris: 490 kr.

Forhandler: Trendyliving.dk

Vi besøgte Trendyliving.dk, som har et fint udvalg af Alessi citruspressere. Her kiggede vi bl.a. nærmere på denne Alessi citruspresser i poleret aluminium. Kvalitetsmæssigt og designmæssigt finder man næppe en citruspresser, som udstråler mere elegance og stil end denne presser. Denne citruspresser er designet af Philippe Starck, som er en kendt designer fra Frankrig.

Højden er 29, mens diameteren er 14 cm. Du kan bl.a. bruge citruspresseren til at lave appelsinjuice som vist på billedet til venstre. I skrivende stund er varen på lager hos forhandleren, og den kan leveres i løbet af 1-2 hverdage. Derudover får du 30 dages fuld returret, og leveringen er gratis med GLS pakkeshop.

Nogen vil mene, at 490 kr. er meget for en citruspresser, og det er til dels også rigtigt. Man skal købe citrupressere fra Alessi, hvis man interesserer sig for designerprodukter og desuden sætter pris på høj kvalitet. Udvalget af Alessi citruspressere er begrænset i Danmark, men der er trods alt et lille udvalg.

Om Alessi

Alessi er en privatejet virksomhed, som er kendt for elegante produkter med stor fokus på design og kvalitet. Firmaet blev stiftet i 1927 og har siden da arbejdet tæt sammen med dygtige designere fra hele verden. De fleste produkter fra Alessi er enten lavet af farvestrålende plastik eller rustfrit stål. Der bliver kun brugt materialer i højeste kvalitet, når Alessi skal producere nye varer. Vælger du Alessi, får du produkter i italiensk design, som vil passe ind i langt de fleste danske hjem. Alessi er mest kendt for deres moderigtige køkkenartikler, som bl.a. omfatter elkedler, kander, rivejern, æggeur og selvfølgelig citruspressere.

Læs også: Citronpresser

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk