Billig saftpresser

0

Rigtig mange af vores læsere har efterspurgt en billig saftpresser, så nu har vi besluttet os for at tage fat i emnet. Der findes ikke nogen præcis definition på “billig”, så vi har valgt at tage udgangspunk i frugtpressere under 1000 kr. Dermed har de langt de fleste danskere uanset økonomiske forhold råd til at købe en juicer. Vi har søgt efter en billig saftpresser til under tusinde kroner hos Wupti, hvilket gav ikke mindre end 20 resultater. Hvis man gerne vil spare rigtig mange penge på saftpressere, kan det være en god idé at lede efter gode tilbud.

Billige saftpressere under 1000 kr.

Vi har fundet 5 saftpressere, som kan købes til under 1000 kr. I den forbindelse er det værd at bemærke, at leveringen er kvit og frit.

billig saftpresserProducent + Model: Philips HR1855/30

Pris: 669 kr.

Forhandler: Wupti.com

Til blot 669 kr. kan du blive indehaver af denne stilrene centrifugal juicer fra Philips. Med en effektiv motor på 700 W, kan den presse saften ud af alle frugter og grøntsager. Modellen har en rigtig fin størrelse, samtidig med at den designmæssigt vil passe ind i de fleste danske køkkener. I følge forhandleren er det muligt at rengøre denne fine saftpresser på under ét minut.

Det er muligt at lave op til 2 liter juice på én gang, så der er nok saft til hele familien. Det er selvfølgelig også muligt at opbevare saften i køleskabet, men det bør højst stå der i 24 timer. Når man kigger på juicerens specifikationer, må man uden tvivl betegne det som en billig saftpresser.

 

billige saftpressereProducent + Model: Wilfa SJ-150A

Pris: 989 kr.

Forhandler: Wupti.com

Til under 1000 kr. kan du også vælge at købe denne juicer fra Wilfa. Designmæssigt skiller den sig meget ud fra de øvrige modeller. Der er tale om en såkaldt slow juicer med en lille motor på 150 W. Selvom motoren er forholdsvis lille, udnytter den op til 50 % mere saft fra frugter og grøntsager. Det er muligt, da Wilfa SJ-150A presser alt saften ud af dem og kun efterlader et minimalt spild.

Den kører kun på 75 omdrejninger i minuttet, således at den bevarer vitaminer og mineraler. En anden fordel ved det lave antal omdrejninger er, at man kan holde saften frisk på køl i op til 48 timer. Den sidste fordel er, at lydniveauet er imponerende lavt. Juiceren kan håndteres af både børn og voksne, da brugervenligheden er i top.

Af andre detaljer kan der nævnes beholderen til frugtkød og den keramiske kværn.

saftpresserProducent: Braun J300

Pris: 749 kr.

Forhandler: Wupti.com

I forbindelse med vores jagt på en billig saftpresser fik vi øje på denne praktiske juicer fra Braun i sort. Motoren har en effekt på 800 W, som kan styres ved at gøre brug af de to hastigheder. Der er en 1,25 liter kande til saft samt en 2 liter kande til skrald.

Det tager kun ganske kort tid at rengøre denne stilrene juicer. Den eneste ulempe ved modellen er, at den har et relativt højt lydniveau. I forhold til effektivitet finder man dog næppe en bedre frugtpresser til prisen.

 

 

frugtpresserProducent: Steba E91

Pris: 899 kr.

Forhandler: Wupti.com

Steba er et forholdsvis nyt mærke på det danske marked, som vi først har stiftet bekendskab med fornylig. Der er tale om en centrifugal juicer med en motor på 600 W.

Frugtkødet udledes automatisk i den sorte beholder, som kan rumme op til 2 liter frugtkød. Både kabinet og rivejern er lavet af rustfrit stål. Ligesom det gør sig gældende for mange af de øvrige modeller, er der trinløs hastighedsregulering. Derudover er det værd at nævne, at motoren er termobeskyttet med det formål at sikre en længere levetid.

 

juicerProducent: Kenwood JE680

Pris: 799 kr.

Forhandler: Wupti.com

Den sidste juicer vi vil nævne er denne hvide (og ikke mindst) billige saftpresser fra Kenwood. Designet kan opfattes som en smule klodset, men man skal ikke tage fejl af maskinens funktionalitet. Der medfølger en 1,5 liter beholder til affald og en beholder til 0,75 saft.

Motoren er på 700 W og er dermed effektiv overfor alle frugter og grøntsager. Der er 2 hastigheder, som man kan bruge afhængig af, hvilke frugter man putter i det store XL-rør. Der er desuden dryp-stop, hvilket er en nyttig funktion.

 

 

Vi håber, at det lykkedes dig at finde en ny og billig saftpresser på nettet.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk