Bosch MES3500 saftpresser

0

Søger du på internettet efter en ny saftpresser, så kan du med fordel overveje en saftpresser fra Bosch. Bosch har bl.a. fremstillet modellen MES3500, som har fået et stort gennembrud på det danske marked. Artiklen tager udgangspunkt i vores anmeldelse af Bosch MES3500 saftpresser, som er en af de bedste saftpressere på markedet her og nu.

Anmeldelse – Bosch saftpresser MES3500

Bosch MES3500 saftpresserPris: 999 kr.

Forhandler: Wupti.com

Vi har nu fået en skøn mulighed for at anmelde denne fine Bosch saftpresser, som befinder sig i mellemprisklassen. Er du overbevist om, at denne model er den rette for dig, så kan du allerede nu klikke dig forbi Wupti.com og købe den til en skarp pris.

Mest populære saftpresser

Vi har taget et kig på Wuptis udvalg, og her fremgår det, at denne Bosch MES3500 saftpresser er den mest populære i øjeblikket. Det er nemlig den saftpresser, som har fået de bedste bedømmelser af tidligere kunder. Modellen har fået topkarakterer – 5 ud af 5 stjerner. Når man skal købe en ny saftpresser, vil det være yderst fordelagtigt at læse bedømmelser og anmeldelser. Man kan dermed se det som et kvalitetsstempel, at modellen har fået gode bedømmelser fra tidligere kunder.

Stor og kraftfuld juicer

Som udgangspunkt skal man ikke forvente at få verdens bedste juicer, når den koster under tusinde kr. Ikke desto mindre kan du her købe en stor og kraftfuld motor til en pris til blot 999 kr. Motoren arbejder effektivt på 700 watt og har kun ganske få begrænsninger i forhold til håndtering af salat. Det er en af de bedste juicere på markedet til at presse frugt ud af både frugter og grøntsager. Påfyldningsrøret er stort, så det er ikke nødvendigt at skære ingredienserne ud i små stykker på forhånd. Du sparer både tid og kræfter, fordi du ikke skal bruge tid på findeling.

Praktisk saftpresser og simpel rengøring

Ydermere er modellen udstyret med en filterkniv – fremstillet i rustfrit stål. Filterkniven har til formål at sikre en mere lækker og fin juice. Frugtkødet bliver samlet i en stor beholder, som skal tømmes ved behov. Beholderen er både nem at montere og afmontere samt nem at rengøre. Rengøringen er simpel hele vejen rundt, fordi alle låse dele kan komme i opvaskemaskinen. Hvis du skal bruge din saftpresser kort tid efter, kan du alternativt vælge at vaske den i hånden. Du får nemlig leveret en børste til rengøring, som vil gøre opgaven lidt nemmere. Juiceren er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør rengøring af overflader til en leg.

Vi erfarede, at denne Bosch saftpresser MES3500 er meget brugervenlig. Den har kun 2 hastighed – henholdsvis 1 og 2 samt on / off knap. På både pris og funktionalitet minder modellen meget om både Philips HR1869 og Philips HR1871

Høj sikkerhed

I vores test af modellen MES3500 gav vi mange pluspoint for sikkerheden. Denne saftpresser kan nemlig kun startes, hvis alle dele er samlet hundrede procent korrekt. Såfremt delene ikke er samlet korrekt, vil den altså ikke starte, før du har bragt det i orden. Således slipper du for, at der opstår skader, og at der kommer frugtsaft ud over hele køkkenet. Sikkerheden gælder i øvrigt også for Bosch stavblendere. Det er generelt tydeligt, at Bosch prioriterer sikkerhed højt, hvilket vi synes er meget vigtigt.

Video af MES3500

Tip: Skru ned for lyden, før du ser præsentationsvideoen af Bosch MES3500

Specifikationer

  • Motoreffekt: 700 watt
  • Hastigheder: 2
  • Saftbeholder: 1,25 liter
  • Påfyldningsrør: 73 mm (XL)
  • Tilbehør: Rengøringsbørste og si

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk