Braun blender test

0

Denne Braun blender test er lavet på baggrund af 6 blendere, som vi har haft mulighed for at kigge nærmere på. I artiklen vil du blive præsenteret for de 3 blendere, som har klaret sig bedst i vores test. Du vil naturligvis også blive henvist til en dansk forhandler, hvor du kan købe de omtalte blendere. De 3 blendere er alle produkter, vi kan stå hundrede procent inde for hos Saftpresseren.dk.

billige braun blendere

Braun JB3060 BL blender

Braun blenderPris: 454 kr. (Vejledende udsalgspris: 799 kr.)

Forhandler: Kitchenone.dk

Ønsker man en billig, men samtidig effektiv blender, så er denne Braun JB3060 blender et oplagt valg. Du får her et produkt, som sikrer effektiv blendning takket være det trekantede design. Den store fordel ved det trekantede design er, at der bliver skabt både vandret og lodret vandløb. Dette er medvirkende til at sikre det bedst blendningsresultat hver eneste gang. Derudover har blenderen 5 hastighedstrin samt en praktisk turbofunktion. Man kan med fordel justere på hastigheden, alt efter hvilken opskrift man følger.

Denne Braun blender er udstyret med en kraftfuld 800 w motor, som er stillestående, kompakt og driftsikker. Blenderen er ligeledes udstyret med en aftagelig blenderkniv i rustfrit stål. Rengøringen er en nem opgave, da blenderkanden tåler en tur i opvaskemaskinen.

Som du måske har bemærket, har denne model en vejledende udsalgspris på 799 kr. Hos Kitchenone.dk har de lige nu et glimrende tilbud på denne Braun blender, hvor du kan købe denne model for blot 454 kr. Dertil kommer der et leveringsgebyr på 39 kr., som man skal medregne i den endelige pris. Ikke desto mindre er det en billig blender, som man med fordel kan kigge nærmere på.

Andre vigtige facts:

  • Kapacitet (kande): 1,75 liter
  • Garanti: 2 år

Braun JB3010 BL blender

Braun blender testPris: 749 kr.

Forhandler: Kitchenone.dk

Det første du bemærker ved denne blender med modelnavnet “JB3010 BL” er nok, at den ligner den forrige model – JB3060 BL”. Faktisk er der rigtig mange ligheder mellem de to modeller, da begge blendere leverer 800 watt motoreffekt, har et trekantet design og fem hastighedstrin. Dog skiller denne Braun blender sig ud på én parameter, som er selve glaskanden. Denne Braun blender er nemlig udstyret med en 2 liters glaskande, hvor det er muligt at lave større portioner.

Her får du en blender, som kan blive din effektive hjælper i køkkenet, og som desuden ikke kræver besværlig rengøring. Det eneste minus ved denne (og den forrige model) er, at de begge er fremstillet i plastmateriale. Dog får man naturligvis 2 års garanti på begge blendere, som sikrer en vis kvalitet.

Andre vigtige facts:

  • Mål: 38 x 20 x x 29 cm. (højde x bredde x dybde)
  • Ledningsoprul: Ja
  • Vægt: 2 kg.

Braun MX2050 BL blender

Braun blender MX2050Pris: 796 kr.

Forhandler: Kitchenone.dk

Den sidste blender du vil blive præsenteret for er Braun MX2050 BL blender. Denne flotte blender i sort design giver dig mulighed for at mikse drinks til dine gæster eller blende en sund smoothie. Ligesom de to andre modeller er der 5 hastighedstrin, ligesom der er en pulsfunktion. Med de mange hastighedstrin er det altså op til dig, hvor hurtigt blendningen skal gå. Kniven i blenderen er desuden nem at rengøre, da den er aftagelig.

Den medfølgende glaskande tåler meget høje temperaturer og er desuden egnet til opvask. Denne Braun blender er i meget høj kvalitet og vil passe fint ind i et moderne køkken.

Andre vigtige facts:

  • Kapacitet (kande): 1,75 liter
  • Mål: 38 x 20 x 29 cm. (højde x bredde x dybde)
  • Vægt: 3,6 kilo
  • Motoreffekt: 525 watt

Hvis du er vild med producentens produkter, kan du også overveje at købe en Braun saftpresser eller en stavblender fra Braun, hvor kvaliteten ligeledes er i høj klasse. Kitchenone er en af de forhandlere, hvor du kan købe køkkenredskaber fra Braun. Køber du for minimum 500 kr., får du gratis levering, og du har altid 365 dages fortrydelsesret.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk