Braun multiquick 5 stavblender

0

Efter mange læserønsker er vi nu klar til at udgive en test af Braun multiquick 5 stavblender, som er en meget populær model. I artiklen vil vi forsøge at gøre dig klogere på, hvorfor denne Braun stavblender er blevet så stort et hit på det danske marked. I den forbindelse vil vi komme med vores vurdering af, om stavblenderen er pengene værd eller ej.

Braun stavblender multiquick 5

Braun multiquick 5Pris: 540 kr.

Forhandler: Kitchenone.dk

Hvis du har læst vores test af Braun stavblendere, har du højst sandsynligt fået indtryk af, at vi er begejstret for Braun og deres produkter. Hvis du ikke har læst testen,  kan vi anbefale dig at gøre det allerede nu. Ønsker du udelukkende at høre mere om Braun multiquick, kan du nøjes med at læse nedenstående indtryk af blenderen.

Modellen er også kendt som MQ525, hvor du først og fremmest får en hakker, som kan hakke nødder, urter, kød og meget andet. Denne hakker har en kapacitet på 350 ml. Som du kan se på produktbilledet medfølger der også et blandebæger, som har en kapaictet på 600 ml. Herudover får du leveret et piskeris, som er fremstillet af rustfrit stål. Med dette piskeris kan du bl.a. røre, blande og naturligvis piske æg og fløde på ingen tid.

Rettet vi igen vores blik imod denne Bran Multiquick 5 stavblender, så får du en blender med 12.500 omdrejninger i minuttet. Stavblenderen er desuden udstyret med en meget kraftfuld og ikke mindst funktionel motor på 600 watt. På trods af den store motor og høje antal omdrejninger, så er stavblenderen forholdsvis lydsvag. Blenderen har et bemærkelsesværdigt look på grund af det unikke antistænke design. Det er derfor en stavblender, som vil passe ind i de fleste danske køkkener. Derudover er denne Braun stavblender udstyret med en patenteret PowerBell teknologi, som har til formål at give et bedre og mere jævnt resultat.

Der er 2 hastighedstrin, som du med fordel kan skifte mellem i forskellige situationer. Du kan nemt og hurtigt skifte hastigheden med én hånd. Det er b.la. en af de grundene til, at vi har været meget imponeret over brugervenligheden.

Alt i alt vurderer vi, at Braun multiquick 5 er en stavblender, som både er stabil, brugervenlig og har en lang holdbarhed.

Det skal desuden nævnes, at du naturligvis har 2 års garanti, hvis du imod forventningen skulle opleve problemer. Vi kan varmt anbefale at købe denne Braun stavblender hos Kitchenone, hvor den kan købes til en fordelagtig pris. Den vejledende pris er nemlig 749 kr., så der er mange penge at spare. På baggrund af overstående redegørelse er vores vurdering, at stavblenderen er alle pengene værd.

Mål:

Højde: 38,1 cm.

Størrelse: 56 mm. (Ø)

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk