Bugatti Vita saftpresser / citruspresser

0

Vi er nu klar til at præsentere jer for en helt ny saftpresser / citruspresser – nemlig Bugatti Vita. Det er et mærke og en model, som vi ikke tidligere her haft stiftet bekendtskab med her på bloggen. Du vil kunne læse alt relevant information vedrørende farver, funktioner, design og meget mere.

Bugatti Vita juicer

bugatti vita saftpresserPris: 1455-1599 kr.

Forhandler: Wupti.com

Det er en helt ny model, som vi i sin tid ikke havde mulighed for at have med i vores citruspresser test. Det skal dog ikke afholde os for at teste modellen nu, som vi har glædet os til længe. I vores test gav vi denne Bugatti Vita juicer 5 ud af 5 stjerner.

Flere farver (og priser)

Denne Bugatti Vita saftpresser kan først og fremmest købes i to forskellige farver. I øjeblikket er der lanceret to klassiske farver, som er sort og hvid. Selvom de to juicere er akkurat ens, så er der en lille prisforskel. Den hvide juicer koster 1455 kr., mens den sorte juicer koster 1599 kr. Prisforskellen handler højst sandsynligt om udbud og efterspørgsel. Når du skal foretage din bestilling, skal du huske at angive den ønskede farve.

Elegant og eksklusivt design

Sætter du pris på en flot, elegant og eksklusiv citruspresser, så vil denne model være lige noget for dig.bugatti vita juicer Den har et helt unikt design, som man ikke kan få lignende, hvis man man vender en anden model. Den er ikke billig, men til gengæld står det helt klart, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Bugatti har valgt at bruge de bedste kvalitetsmaterialer for at give forbrugerne en særdeles flot citruspresser til køkkenet.

Brugervenlig og funktionel citruspresser

Vi har at gøre med en elektrisk citruspresser, som arbejder på 80 watt. Det er en lydsvag saftpresser, som har integreret føler. Føleren vil automatisk registrerer, når der er frugt over tragten. Når dette sker, vil tragten begynde at dreje rundt. Der er en knap i siden, som du kan trykke på, hvis du ønsker at hælde saftpresseren, så den hælder saften ned i glasset.

Indsatsen er udført i ét stykke, hvilket gør den særdeles nem at rengøre. Der er kun én hastighed, og du vil opleve den integrerede opsamlingsbeholder til frugtkød.

Læs også:

Specifikationer

  • Type: Elektrisk
  • Motoreffekt: 80 watt
  • Antal hastigheder: 1
  • Farver: Sort eller hvid
  • Frugtkødsbeholder: Ja

Producent – hjemmeside: http://www.casabugatti.com/en

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk