Philips citruspresser

0

Du ved sikkert, at du kan købe en Philips saftpresser og blender, men vidste du også, at du kan købe en Philips citruspresser? Faktisk har Philips designet, udviklet og fremstillet en lang række flotte og funktionelle citruspressere. Vi har udvalgt nogle af de bedste pressere, som du vil kunne læse om i dette blogindlæg. Citruspresserne befinder sig i forskellige prisklasser, så du kan helt sikkert kan finde en presser, som imødekommer dit budget. De udvalgte modeller er fra Kitchenone, hvor priserne umiddelbart er presset i bund.

Philips HR2752/90 citruspresser – Topmodellen

philips citruspresserPris: 456 kr. (Vejledende pris: 599 kr.)

Forhandler: Kitchenone.dk

Philips HR2752/90 er den absolutte topmodel fra Philips inden for citruspressere. Det er muligvis den dyreste, men der er ikke desto mindre alle pengene værd. Derudover kan den lige nu købes til en reduceret pris, hvor du kan spare mange penge.

Kraftig og lydsvag motor

Vi har nærmest forelsket os i denne Philips citruspresser. Det skyldes i høj grad, at den er monteret med en kraftig, men samtidig lydsvag motor. Dermed slipper du for en masse støj, som du ellers vil kunne komme ud for med andre citruspressere. Motoren arbejder på 85 watt og er derfor effektiv til at presse diverse citrusfrugter såsom appelsiner og citroner. Den er nem at arbejde med, fordi den klarer stort set hele arbejdet for dig. Dermed kan du nyde juice om morgenen, uden at du skal irritere dig over en masse besvær eller larm.

Direkte udløb og drypstop-funktion

Der er endda endnu flere fordele ved denne citruspresser. Først og fremmest har den direkte Philips HR2752/90 citruspresserjuiceudløb, så juicen vil løbe ned i dit glas. Ydermere behøves du ikke være bange for, at juicen vil sprøjte overalt i køkkenet takket være en praktisk drypstop-funktion. Denne funktion kender du allerede, hvis du ejer en Philips saftpresser.

Hvis man kigger under citruspresseren, vil man få øje på et par skidsikre gummifødder. Gummifødderne sørger for, at presseren står stabilt på køkkenbordet.

Vi har med at gøre med en Philips citruspresser, som er ekstremt hurtig at rengøre. I løbet af få sekunder kan du skille den ad, hvorefter du kan putte delene i opvaskemaskinen. Der er endda et støvdæksel, som holder det værste støv ude.

Sidst, men ikke mindst må vi ikke glemme designet, som også fortjener et par ord med på vejen. Det er nemlig en flot og elegant citruspresser i sort design.

Alt i alt er det en pragtfuld citruspresser, som kan købes til en acceptabel pris.

Specifikationer

  • Motoreffekt: 85 watt
  • Garanti: 2 år
  • Farve: Sort

Læs også: Citruspresser test

Philips HR2738/00 citruspresser – Det billige alternativ

citruspresser philipsPris: 169 kr. (Vejledende pris: 199 kr.)

Forhandler: Kitchenone.dk

Her har vi så det billige alternativ fra Philips, som også kunne være relevante for nogen. Som du måske kan se, så er der tale om en mindre og billigere model. Dermed kan man ikke stille de samme krav til den, som man kan ved topmodellen. Sammenlignet med den lave pris, er det dog en fin presser.

Lav 500 ml. lækker juice ad gangen

Med Philips HR2738/00 kan du fremstille op til 500 ml. juice ad gangen. Det er den kapacitet, som kan være i beholderen, før den skal tømmes. Nede i presseren er der en lille kande med hældetud, hvor du kan hælde juicen fra efterfølgende. Man har valgt at designe presseren med en hældetud for at undgå, at den drypper unødigt.

Vi har igen testet en Philips citruspresser, hvor alle delene tåler en tur i opvaksemaskinen. Du kan PHILIPS HR2738/00selvfølgelig også rengøre den i hånden på ganske få minutter.

Det er ikke nogen hemmelighed, at HR2738/00 ikke er verdens bedste presser. Den arbejder på en meget lav motoreffekt på 25 watt. Dermed er den ikke lige så effektiv som tilsvarerende citruspressere. Den lave pris skyldes naturligvis også, at maskinen er fremstillet i plastik.

Kompakt design

Det er en hvid citruspresser med et ganske kompakt design. Stilmæssigt kan den ikke hamle op med vores testvinder, men det er heller ikke den vigtigste faktor. Fordelen ved det kompakte design er, at den kun fylder minimalt på køkkenbordet og i skabet. Der er desuden ledningsopbevaring, hvilket også er et plus.

Læs også: Alessi citruspresser

Specifikationer

  • Motoreffekt: 25 watt
  • Garanti: 2 år
  • Farve: Hvid

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk