Caso slowjuicer / saftpresser

0

caso saftpresser pj1000

Caso er efterhånden et meget populært brand inden for slowjuicere og saftpressere. Har du overvejet at købe en Caso slowjuicer eller en Caso saftpresser, vil du med sikkerhed finde dette blogindlæg interessant. Vi har nemlig testet en række juicere fra Caso, hvilket vi har set frem til at præsentere dig for. I den anledning har vi selvfølgelig også fundet en forhandler af de omtalte juicere.

Caso slowjuicer – SJ200

caso slowjuicer sj200Modelnavn: SJ200

Pris: 1383 kr.

Forhandler: Whiteaway.com

Caso slowjuicer SJ200 er en populær juicer, som er svær at komme uden om. Juiceren er efterhånden blevet fremhævet i mange medier og har desuden fået mange positive kundebedømmelser. Vi har selvfølgelig haft interesse i at undersøge, hvorvidt slowjuiceren lever op til de høje forventninger. I vores test er vi naturligvis nået frem til at soleklart resultat.

Caso SJ200 juicer er alle pengene værd

Vi behøves ikke trække den meget længere nede.. Vi mener nemlig, at denne skønne juicer med modelnavnet SJ200 er alle pengene værd. Du betaler en relativ lav pris for en juicer, som du kan få glæde af i adskillige år. Det er en skøn slowjuicer, der arbejder med en lav motoreffekt på 200 watt. Dermed har det været muligt at bibeholde et højt indhold af vitaminer, vitaminer, enzymer og ikke mindst den gode smag. Det er muligt takket være den skånsomme kværn, der sikrer dig en sund og smagfuld juice. Juiceren er fremragende til saftfremstilling af både frugter, urter og grøntsager.

Denne slowjuicer byder på mikrofiber i rustfrit stål, to-trins sikkerhedssystem, stille og kraftig motor samt medfølgende juicekande. De løse dele er nemme at rengøre, da de kan puttes i opvaskemaskinen. Vores samlede bedømmelse er, at det er en fremragende slowjuicer til prisen. Det er desuden værd at fremhæve det flotte design.

  • Farve: Rustfrit stål
  • Motoreffekt: 200 watt

Caso slowjuicer – SJW400

caso slowjuicer sjw400Modelnavn: SJW400

Pris: 1838 kr.

Forhandler: Whiteaway.com

Caso slowjuicer – SJW400 er endnu af de juicere, som man næsten ikke må glip af. Vi har fået mulighed for at teste denne populære juicer, og resultatet er ikke til at tage fejl af.

Stillegående og effektiv slowjuicer

Da vi testede denne slow juicer fra Caso, var vi imponeret over, hvor stille den var i drift. Det er nemlig sjældent, at man vil opleve, at en motor er så stillegående, samtidig med at motoren er så effektiv. Juiceren er udstyret med en 220 watt stor motor, som ikke har problemer med at kværne nogle ingredienser.

Åbningen er 75mm stor, så der er ingen grund til at skære frugter og grøntsager i alt for små stykker. Juiceren kan nemlig sagtens kværne både hele- og halve ingredienser. Du behøves desuden ikke bruge tid på at skrælle frugter og grøntsager, da juiceren har et godt filter. Caso slowjuicer – SJW400 kommer bl.a. med en saft- og restbeholder, som du kan tømme efter brug.

  • Farve: Hvid
  • Motoreffekt: 220 watt

Læs også: Test af Kuvings B6100 slow juicer

Caso saftpresser – PJ800

caso saftpresser pj800Modelnavn: PJ800

Pris: 965 kr.

Forhandler: Whiteaway.com

Selvom Caso er mest kendt for slowjuicere, står producenten rent faktisk også bag en række saftpressere. Det omfatter bl.a. denne PJ800, som er modellen, du ser på venstre til billedet.

Kraftfuld og prisvenlig saftpresser

Denne Caso saftpresser er udstyret med en stor og kraftfuld motor, der arbejder på 800 watt. Når saftpresseren er i gang, arbejder den med omkring 8.000-15.000 saftpresser fra casoomdrejninger i minuttet. Tilmed har den en 75mm stor påfyldningsåbning til hårde- såvel som bløde frugter og grøntsager. Det er en meget moderne saftpresser, der bl.a. imponerer med et flot LCD display med knapper. Det er en særdeles brugervenlig model, der kan betjenes af enhver. Vi fraråder dog, at børn bruger saftpresseren uden opsyn.

Denne prisvenlige Caso saftpresser kommer med en praktisk saftkande, sikkerhedslås og overophedningsbeskyttelse. Caso PJ800 besidder stort set alle de egenskaber, som man kan forvente af en god og effektiv saftpresser.

  • Farve: Rustfrit stål
  • Motoreffekt: 800 watt

Læs også: Test af Hurom HU-500 slow juicer

Caso saftpresser – PJ1000

caso saftpresser pj1000Modelnavn: PJ1000

Pris: 1399 kr.

Forhandler: Whiteaway.com

Sidst, men ikke mindst har vi også testet Caso PJ1000, som også fortjener nogle ord med på vejen. I en lang årrække har saftpresseren været en af producentens bestsellers, og det er selvfølgelig ikke helt ubegrundet.

Flot og pålidelig saftpresser til hjemmet

Med Caso PJ1000 får du først og fremmest en saftpresser med et flot, rengøringsvenligt og brugervenligt design. Som du måske kan antyde på produktbilledet, kommer juiceren med LCD display med blå LCD lys. Det er en skøn detalje, som er med til at optimere brugervenligheden. Påfyldningsåbningen er ekstra stor sammenlignet med de øvrige modeller. Åbningen er nemlig 85mm stor, så der er god plads til hele æbler, gulerødder, appelsioner og andre ingredienser.

Saftpresseren kommer bl.a. med safttud med drypstop, mikrosi, overhedningsbeskyttelse og mange fordele og egenskaber. Det er en meget pålidelig saftpresser, hvor du kan glæde dig over en god holdbarhed.

Du kan blive klogere på producenten på dette link: http://www.caso-germany.com/

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk