Kuvings B6100 slow juicer

0

Foretrækker du et højt indhold af vitaminer, mineraler og enzymer i din friskpresset juice, så bør du overveje en Kuvings B6100 slow juicer. Med denne juicer kan du nemlig lave lækker juice propfyldt med de vigtigste næringsstoffer. I denne test / anmeldelse af Kuvings B6100 kan du læse alt om den populære model fra Kuvings.

Test af Kuvings B6100

Kuvings B6100Pris: 2995 kr. (Vejledende udsalgspris: 3898 kr.)

Forhandler: Kitchenone.dk

Her bliver du præsenteret for producentens i øjeblikket mest populære slow juicer, som har modelnavnet B6100. Modellen har kan købes i tre forskellige farver, som er henholdsvis sølv, hvid og rød. Kigger man på de seneste salgstal på det danske marked, så er den grå udgave den mest populære.

Spar tid med det store påfyldningsrør

Du undrer dig måske over, hvordan du kan spare tid ved at købe en slow juicer med et stort påfyldningsrør, men det er der en helt simpelt årsag til. Et stort påfyldningsrør har nemlig den markante fordel, at den kan håndtere hele frugter og grøntsager. Du slipper hermed for at skulle finde kniv og skærebræt frem for at skære frugt og grønt i mindre stykker. Derudover slipper du også for at miste værdifuld frugtsaft, når du skærer ingredienserne i mindre stykker. Du bevarer flere vitaminer og mineraler ved at putte frugt og grønt direkte i juiceren uden udskæring. Det er fakta, at man optager omkring 4 x mere næring fra juicen, end hvis man valgte at spise hele frugten. I dette rør kan du putte hele æbler, agurker appelsiner osv. i. Modellen er blandt de juicere på markedet med de største påfyldningsrør med en diameter på 7,5 cm.

Påfyldningsrøret skærer frugt / grønt i mindre stykker

På påfyldningsrøret er der monteret et lille skær, som sørger for at skære diverse frugter og grøntsager i små stykker. Denne proces sker lige inden, at kværnen begynder at presse saften langsomt ud af Kuvings B6100. Takket være denne teknologi er det blevet nemmere og hurtigere end nogensinde før at lave et glas friskpresset juice. Ligesom du kan forvente af de øvrige slow juicere på markedet, så foregår processen langsomt og skånsomt med Kuvings B6100. Saften bliver ikke iltet, hvilket gør at der bevares flere mineraler, vitaminer og ikke mindst farve og smag.

Monteringen tager 1 minut

Når du får leveret din nye Kuvings B6100 slow juicer, skal du forvente at sætte omkring 1 minut af til monteringen. Kitchenone.dk har lavet en simpel videoguide, som du kan følge, når du skal samle din nye slow juicer. Der er omkring 5-6 dele, hvor man blot skal sørge for at samle delene i den rigtige rækkefølge.

Acceptabel pris og lang garantiperiode

Prismæssigt befinder denne Kuvings B6100 slow juicer sig i mellemprisklassen sammenlignet med andre slow juicere. For under tre tusinde kroner kan man få en slow juicer i imponerende høj kvalitet, hvor der samtidig er fokus på brugervenlighed og funktionalitet. Der er almindelig garanti på alle dele – 2 år, udover motoren hvor der er 5 års garanti.

Lydniveau er eneste kritikpunkt

Det er de færreste slow juicere, hvor man ikke kan komme med mindst ét kritikpunkt. I vores test af Kuvings B6100 slow juicer bemærkede vi én negativ ting, som handlede om lydniveauet. I forhold til at det er en slow juicer med et lavt antal omdrejninger synes vi nemlig, at støjniveauet var en anelse for højt. Støjniveauet er f.eks. væsentligt højere end en slow juicer fra Hurom.

Se den omtalte Kuvings B6100 slow juicer i aktion her:

Specifikationer:

  • Materiale: Plastik
  • Mål: 22,8 x 44,8 x 20,8 cm. (bredde x højde x dybde)
  • Vægt: 850 gram
  • Omdrejninger: 50 i minuttet

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk