Friskpresset appelsinjuice

0

Vi har efterhånden fundet ud af, at rigtig mange af vores læsere er vilde med appelsinjuice. Den samme procentdel er trætte af dyrt- og kedeligt juice fra købmanden. Heldigvis findes der et alternativ til den dyre købejuice, da det er muligt at lave selv. Vi vil i den anledning komme ind på, hvilken saftpresser der er bedst til formålet.

Er appelsinjuice sundt?

Mange danskere sætter spørgsmål til, om appelsinjuice egentlig er så sundt. Drikker du et glas appelsinjuice på 100-150 ml., så er dit behov for C-vitaminer allerede dækket. Derudover er friskpresset appelsinjuice medvirkende til at styrke immunforsvaret. Fordelen ved hjemmepresset juice er desuden, at det ikke er fyldt med kunstige stoffer eller er pasteuriseret. Dog har det også den ulempe, at det ikke kan holde sig særlig mange dage i køleskabet. Vi anbefaler altid, at man drikker friskpresset appelsinjuice indenfor 24-48 timer. Man skal dog også være opmærksom på, at appelsinjuice indeholder en stor mængde frugtsukker og syre. Hvis man vil bibeholde så mange af de sunde næringsstoffer som muligt, skal man have fat i en slow juicer.

Selvom appelsinjuice er relativt sund, skal man ikke have alt for store mængder. Man kan med fordel starte hver morgen ud med at drikke et glas friskpresset appelsinjuice. Det er vigtigt, at man indtager 6 stykker frugt og grønt om dagen. I den forbindelse bør man ikke erstatte mere end 1 ud af 6 med friskpresset juice. Som udgangspunkt man forvente, at der er 100-130 kalorier i et glas appelsinjuice – lavet med en saftpresser.

Hvordan laver jeg friskpresset appelsinjuice?

Med udgangspunkt i overstående afsnit kan vi godt konkludere, at friskpresset appelsinjuice er sundt og godt. Hvis man vil i gang med at lave hjemmepresset juice kræver det selvfølgelig, at man er ejer af en juicemaskine. Vi har kigget på nogle forskellige alternativer for at finde frem til den bedste juicer til formålet:

appelsinjuiceProducent: Hurom

Pris: 3350 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Skal man lave hjemmepresset appelsinjuice anbefaler vi denne juicer fra Hurom. Den hedder HU-700 og betegnes som en af de absolut bedste juicere på det internationale marked. Netop denne juicer har tidligere fået en pris i “Red Dot Design Award”, hvor den er blevet rost i forhold til design og høje kvalitet.

Kigger man på tromlen, så er den 40 % større end de tidligere Hurom slow juicere. Det betyder, at du kan lave væsentlige større mængder juice ad gangen. Den indeholder hele 500 ml., så det er muligt at lave appelsinjuice til hele familien. Det er desuden den første Hurom maskine, som er fremstillet i “Commerciel Quality”. Det betyder, at den er beregnet og godkendt til professionel brug. Den kan altså både bruges i private- og professionelle sammenhænge.

Med i prisen får man en opskriftsbog fyldt med lækre juiceopskrifter. Såfremt du udelukkende ønsker at lave friskpresset appelsinjuice, er det selvfølgelig ikke nødvendigt med opskrifter.

Du får 6 års garanti på motoren og 3 års garanti på de øvrige dele.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk