Grøntsagsjuice opskrifter

0

Siden vi udgav en artikel om juiceopskrifter, har mange af vores læsere efterspurgt gode opskrifter på grøntsagsjuice. Hvis du gerne vil lave grøntsagsjuice, skal du først have anskaffet dig en juicepresser og gerne en såkaldt grøntsagspresser. Hvis du klikker dig ind på vores guide om grøntsagspressere, kan du hurtigt finde den helt rette saftpresser. Denne artikel er for dig der har brug for inspiration til at lave en lækker omgang juice med friske grøntsager.

grøntsagspressere tilbud

Grøntsagsjuice

Der er nærmest ingen grænser for hvilke grøntsager, man kan benytte sig af, når man gerne vil lave en lækker juice. Kigger man på nogen af de mest populære grøntsager til grøntsagsjuice, så kan der bl.a. nævnes gulerødder, broccoli, agurker og spinat. Det er altså kun fantasien der sætter grænser, så der er god mulighed for at prøve sig frem med forskellige grøntsager. Alternativet er selvfølgelig at købe færdiglavet grøntsagsjuice i det lokale supermarked, men det vil vi ikke anbefale. Hvis man laver hjemmelavet juice, vil smagen være mere frisk, samtidig med at man bevarer flere vitaminer og mineraler i saften. For både krop og sjæl kan med fordel drikke et glas friskpresset juice hver eneste dag. Det har ikke så meget at sige, hvornår på dagen du indtager juicen. Dog kan det anbefales med et glas juice om morgenen for at få mere energi fra morgenen af.

Ved at eksperimentere med hjemmelavet juice, kan man frembringe utallige smagsvarianter. Ligesom det gør sig gældende for madvarer, har mennesket også forskellige smagsindtryk, når det gælder juice. Derfor gælder det om at finde en juiceopskrift, som passer til netop din smag. Hvis du f.eks. er mest til sød juice, bør du gå efter nogen specifikke grøntsager.

grøntsagsjuicePris: 156,85 kr.

Forhandler: Helseplus.dk

Jeg kan varmt anbefale “High on Juice – Drik dine grøntsager” af Mads Bo Pedersen, som er en bog propfyldt med de bedste opskrifter. Du kan forvente at blive præsenteret for en masse opskrifter på juices og smoothies, som du kan lave i løbet af ganske kort tid. Derudover kan du læse om, hvorfor det er så vigtigt at drikke friskpresset juice. Desuden kommer han ind på, hvorfor man primært bør holde sig til grøntsager, når man skal lave juice.

Sidst, men ikke mindst kan du blive klogere på, hvordan juicen er med til at rense dit system, forkæle cellerne og rent faktisk booste dit immunforsvar.

Bogen omfatter 128 sider, så du løber ikke tør for opskrifter de første mange år.

 

 

Derfor skal du drikke grøntsagsjuice

Nedenfor har vi lavet en kort liste over, hvorfor man bør drikke grøntsagsjuice. Her kan du læse om, hvad du kan forvente ved at drikke juice, som primært består af grøntsager.

  • Blød og sundere hud
  • Et bedre immunforsvar (bedre til at tackle virusser o.l.)
  • Øget energi
  • Sænker ældning af celler (især gulerødder)
  • Kan være medvirkende til at nedbryde kræftceller (b.la. broccolli)
  • Kan være gavnligt mod maveproblemer (især ingefær)
  • Øge produktion af muskelmasse (spinat)

Det skal ikke lyde som om, at grøntsagsjuice er et decideret mirakelmiddel. Ikke desto mindre skal man ikke undervurdere sundheden i at drikke grøntsagsjuice jævnligt. Hvis du gør det til en vane at drikke hjemmepresset juice hver dag, vil du højst sandsynligt hurtigt kunne mærke forskel på krop og sjæl.

I nedenstående video bliver du præsenteret for de sundeste grøntsager, som du med fordel kan bruge i din juice:

Læs også: Aktivtraening.dk – Drik dine grøntsager

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk