High On Juice opskrifter

0

Vi har tidligere skrevet en kort introduktion til High On juice i forbindelse med et indlæg om juice opskrifter. I den forbindelse oplevede vi en stor interesse i, at der blev udgivet en mere dybdegående anmeldelse og samlet vurdering af bogen. Vi har gennemgået hele bogen af Mads Bo Pedersen og er dermed klar til at udgive vores store anmeldelse af bogen.

High on Juice af Mads Bo Pedersen

high on juice bogSamlet vurdering: ♦♦♦♦♦ (5 ud af 6)

Pris: 168 kr.

Forhandler: Helsebixen.dk

Mads Bo “High on Juice” er uden tvivl en af de juice bøger, som vi synes bedst om på redaktionen. Det har været en stor fornøjelse at læse bogen og prøve de mange interessante juice opskrifter. Vi har ønsket at lave en anmeldelse af denne bog for at finde ud af, om den i virkeligheden er pengene værd. Du kan blot læne dig tilbage og læse vores store anmeldelse af denne fremragende juice bog.

Fordele ved friskpresset juice

Den første del af bogen tager først og fremmest udgangspunkt i, hvorfor man bør drikke friskpresset juice. Du er sikkert allerede klar over, at friskpresset juice er sundt, men du er sandsynligvis ikke klar over, hvor meget juice rent faktisk kan gøre for at styrke krop og sjæl. I bogen redegøre Mads Bo netop for, hvilken positiv indflydelse juice kan have din krop. Der er bl.a. fokus på styrkelse af immunforsvar og optimal rensning af systemet.

I denne fantastiske juice bog kan du også læse om, hvorfor du hovedsageligt bør holde dig til grøntsager. Kender du til Mads Bo, så vil du nemlig vide, at han overvejende anvender grøntsager i hans juice og smoothie. Der er flere gode grunde til, at han anbefaler at anvende grøntsager, hvilket han kommer ind på i bogen.

Opskrifter på juicer og smoothies

Bogen High on Juice er med garanti noget for dig, som sætter pris på fantastiske opskrifter på juicer og smoothies. Du bliver præsenteret for en masse unikke opskrifter, som du ikke kan finde nogen steder på nettet eller i andre bøger. Opskrifterne er skrevet i et letlæseligt sprog og trin-for-trin, så man ikke er i tvivl om, hvordan man udfører opskrifterne. Det er den sidste halvdel af bogen, som netop tager udgangspunkt i de mange opskrifter.

Opskrifterne i High on Juice tager udgangspunkt i en masse forskellige ingredienser og smagsvarianter. Dermed er der både opskrifter for dig, som ønsker en sød, neutral eller bitter juice eller smoothie. I bogen kan du også læse en lang række gode tips og tricks til, hvordan du kan fremstille den sundeste og mest velsmagende juice eller smoothie. Der bliver også lagt vægt på, hvordan du bedst muligt kan holde din juice eller smoothie frisk, så du kan nyde den hele dagen igennem.

Du kan som udgangspunkt kaste dig ud i alle opskrifterne, hvis du blot ejer en blender og de rette ingredienser. Vær dog opmærksom på, at der er nogle af opskrifterne, som kræver at du ejer en saftpresser.

128 sider fyldt med inspiration og gode tips

Det er tydeligt, at High On Juice ikke er en useriøs bog, som er skrevet på en nat. Bogen indeholder 128 velskrevne sider, som er proppet med inspiration og gode tips. Det fremgår ligeledes, at forfatteren, Mads Bo Pedersen, ved hvad han snakker om, og det er hele vejen igennem inspirerende at læse om hans gode tips og personlige erfaringer. Det er desuden en overskuelig bog, hvor der er masser flotte billeder og diverse illustrationer.

I skrivende stund må vi vurdere High On Juice af Mads Bo til at være den absolut bedste bog med juice opskrifter på markedet. Hvis du vil i gang med at lave friskpresset juice, kan du med fordel købe denne bog samt en god blender til formålet. Såfremt du primært vil lave smoothies, så kan du købe en decideret smoothie blender. Vil du have en fleksibel blender, bør du dog holde dig til en traditionel blender.

Positive brugeranmeldelser

Hvis du læser brugeranmeldelser på nettet, så vil du finde ud af, at de næsten overvejende er positive. Det stemmer fint overens med vores bedømmelse, hvor vi har givet bogen 5 ud af 6 stjerner. Alt i alt synes vi, at denne High on Juice bog er en rigtig god bog til en acceptabel pris. Du kan forkæle dig selv eller en du holder af med en juice bog i gave til en hvilken som helst anledning.

Videopræsentation af Mads Bo

I nedenstående video får du en kort præsentation til den omtalte bog af Mads Bo.

Detaljer

  • Sprog: Dansk
  • Antal sider: 128
  • Type: Almindelig bog (indbundet bog / paperback )

Kilde: http://highonlife.dk/shop/high-on-juice/

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk