Joe & the Juice opskrifter

0

Efter offentliggørelsen af vores artikel om juice opskrifter har vi modtaget mange henvendelser fra læsere. En stor del af vores læsere er tilsyneladende interesseret i at finde Joe & the Juice opskrifter på bl.a. smoothies og diverse shakes. Vi har kigget på, hvorledes det er muligt at finde opskrifter på Joe & the Juices produkter.

Joe & the Juice smoothie og power shake opskrifter

Udfra de mange henvendelser kan vi se, at der er et stort ønske om power shake opskrifter samt opskrifter på smoothies fra Joe & the Juice.  Joe & the Juice ønsker naturligvis ikke at nogen kopiere deres produkter og har derfor valgt ikke at offentliggøre deres opskrifter. Dog er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan eksperimentere med at lave smoothies og power shakes, som minder om dem, man kan få hos den populære juicebar.

Joe & the Juice opskrifter power shake

Der er ingen tvivl om, at power shake er en af de helt store bestsellers hos Joe & the Juice. Er du bosat langt væk fra en Joe & the Juice bar, kan du vælge alternativet, som lyder på at lave din egen lækre shake.

Det skal du bruge:

  1. Blender – Hvis du vil lave en lækker power shake, kræver det først og fremmest, at du er indehaver af en solid blender. Vi har lavet en test af blendere, som du med fordel kan benytte dig af, hvis du ikke ejer en blender.
  2. Banan
  3. Mælk
  4. Jordbær
  5. Vaniljestang (Husk at skære selve vaniljen ud af stangen, før du putter det i blenderen)

Afhængig af hvilken blender du har, skal ingredienserne blot blandes i få minutter, før din power shake er klar til at nydes. Der findes en lang række videoer på  Youtube, hvor du kan få yderligere inspiration til at lave din power shake.

Vi anbefaler følgende blender til formålet:

wilfa blenderProducent: Wilfa

Pris: 499 kr.

Forhandler: Wupti.com

Joe & the Juice smoothie opskrifter

Ligesom det gør sig gældende for power shake og alle Joe & the Juices øvrige produkter, så er det ikke muligt at finde deciderede opskrifter. Det er dog alligevel både hurtigt og nemt at lave en smoothie, som kan fungere som et glimrende mellemmåltid

Det er alfa omega, at du ejer en blender, hvis du vil lave en smoothie. Afhængig af hvilken smag du foretrækker, kan du bl.a. bruge mælk, frosne bær og diverse frugter. Hvis du ønsker en lidt tykkere konsistens (end man får med mælk), så kan du med fordel bruge skyr eller yoghurt. Der er ligeledes mulighed for at putte lidt proteinpulver i blenderen, så din smoothie bliver ekstra sund.

Læs alt om Joe & the Juice her og find den nærmeste juicebar her: http://www.joejuice.com/ 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk