Kuvings C9600W slow juicer

0

Kvuings C9600W er en ny slow juicer på det danske marked, som du kan overveje at investere i, hvis du gerne vil drikke friskpresset juice hele året rundt. I artiklen kan du læse en kort anmeldelse af den nye slow juicer fra Kuvings, hvor vi vil komme ind på alt, hvad der er værd at vide. Således kan du nemmere tage stilling til, om det er en slow juicer efter din smag.

Kuvings C9600W – Anmeldelse

c9600w kuving slow juicerModel: Kuvings 9600W

Pris: 4.499 kr.

Forhandler: Whiteaway.com

Du har måske allerede opdaget, at Kuvings C9600W er en halvdyr slow juicer med en vejledende pris på 4.499 kr. Det er altså langt fra nogen billig slow juicer. Dog er det vigtigst at finde ud af, hvorvidt den er pengene værd?

Skal man vurdere, om en slow juicer i den prisklasse er pengene værd, må man nødt til at foretage en test. Derfor har vi selvfølgelig sørget for at teste juiceren fra Kuvings.

Ny testvindende slow juicer fra Kuvings

Kuvings C9600W er en ny testvindende model, som allerede har fået stor anerkendelse på det internationale marked. Da vi witt slow juicertestede slow juiceren fandt vi hurtigt ud af, at det ikke var helt tilfældigt, at den var blevet kåret som testvinder. Det er nemlig en solid juicer, som i høj grad lever op til forventningerne.

Vælger du denne model, så får du en flot og eksklusiv slow juicer, som du kan bruge i køkkenet i adskillige år. Det er nemlig en solid og holdbar juicer, som kan sættes under pres, uden at det vil påvirke funktionaliteten. Det er bl.a. værd at lægge mærke til, at Kuvings 9600W kan håndtere hele frugter og grøntsager uden problemer. Det kan lade sig gøre takket være det store påfyldningsrør.

Vi vil mene, at denne Kuvings slow juicer er relativ nem at samle og rengøre. Selvom den er teknisk og avanceret på mange måder, så tager det altså ikke lang tid at samle, montere og rengøre den.

Høj kvalitet og 5 års garanti

Køber du denne Kuvings 9600W slow juicer, så får du 5 års garanti med i købet. Du får altså forlænget garanti, hvilket garanterer dig, at din nye slow juicer vil kunne fungere i mindst 5 år. Det vidner om den kompromisløse høje kvalitet, som de færreste slow juicere kan hamle op med. Sætter du pris på høj kvalitet, så kan du aldrig gå helt galt i byen, hvis du vælger at svinge kreditkortet og købe denne fine juicer.

Selvom der findes mange alternativer til denne slow juicer, så kan du alligevel overveje, om det ikke er den rette. Prisen er høj, men du får trods alt også kvalitet for hver en krone.

Specifikationer

Motoreffekt: 240 watt

Farve: Hvid

Garanti: 5 år

Læs flere anmeldelser:

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk